понеделник, 25 март 2013 г.

Защитете лечнието чрез ММS

ВРЕМЕ Е ЗА УДАР!

Скъпи приятели, време е за удар! Пиша това, за да ви информирам, че се готви мащабен удар срещу едно от нашите основни човешки права, а именно, свободата ни на информиран избор на лечение!
В предаването Студени следи - 10 февруари 2013 излъчено по БНТ на 10.02., се анонсира че в следващото предаване което ще бъде излъчено на 17.02.(неделя от 18ч.) ще разкрие "пълната истина, за изключително токсичното вещество натриев хлорит" и как то се продава на хората изгубили надежда за живота си!
Както сами се досещате, обективната истина, такава каквато е, няма да бъде изказана в това предаване. Целта им, вие знаете каква е!

За това сега, апелирам към всички вас, стоящи зад каузата ММС, да дадем мощен отпор на тази дирижирана кампания. Ако има момент в който трябва да се обединим, то това е този.
Пишете писма до предаването, обаждайте им се по телефона, използвайте всякакви други методи за въздействие върху тези "журналисти". Те трябва да разберат, че ние сме наистина много и ставаме все повече. Че няма да позволим, да ни се отнемат основни човешки права!
ВРЕМЕ Е ЗА УДАР ПРИЯТЕЛИ! СЕГА!

Може да им пишете на:

e-mail: studeni_sledi@bnt.bg
Студени Следи - Фейсбук страница
Може да правите коментари и тук

http://www.mmsbulgaria.com/2013/02/blog-post_12.html