четвъртък, 23 май 2013 г.

Честито ви, нов световен ред и нов Бг. премиер масон!!!

Нямам авторски права върху информацията ! Главен източник е сайтът :

“До края на този век (2000 г. сл. Хр.)
ще бъде установено първото
в историята на човечеството световно
правителство. Единното световно
управление е неизбежно.”
Папа Йоан Павел II
От книгата “Ключовете на тази кръв”
Малахи Мартин


“…Днес отделни лица в някои развити и богати страни считат, че е тяхно право да ни казват кой да управлява нашата страна. Ако не ги послушаме, тогава считат, че е тяхно право да разрушат нашата икономика, да съсипят нашите хора и да свалят управлението ни…И всичко това е, за да се направи нашата независимост безцелна…”(д-р Махатир Мохамед- министър-председател на Малайзия пред 46-та сесия на Общото събрание на ООН на 24.09.1991г.) –
На 1 май 1776 г. Адам Вайшоп основава тайно републиканско движение, наричано Илюминати. След като успяват да превземат масонските ложи Илюминати става господстващата сила и започва да изпълнява плана на Вайшоп за унищожаване на християнството и ликвидиране на държавните управления. Първата експлозия е Френската революция от 1789г. Следват я всички други революции и икономически и стопански катаклизми от тогава до днес.
ИлюминатитеПодобно на масонството и Ордена на илюминатите е дяволско движение, създадено да пази и развива древните окултни науки на вавилонските и древнокелтските жреци. Целта му е да унищожи християнството, да отмени националните правителства и да обедини народите в една световна свръхдържава начело с Луцифер.
Техните най-големи врагове са всички мирни управления, монархията, частната собственост, патриотизма,семейството и религията.
И днес подривната дейност на Илюминати се извършва от различни организации. Под лозунга за “световен ред” тези конспиратори целят да унищожат половината от населението на Земята. Това именно е главната задача на тяхното поделение “Римски клуб”, който вече открито и усилено провежда малтусовата теория. – теорията на Томас Малтус “Есе за законите на населението” – населението в света се увеличава в геометрична прогресия, докато средствата за изхранването му – в аритметична. Ще се достигне до такъв момент, в който земята няма да може да поддържа големият брой население, ресурсите ще свършат, ще настъпи масов глад и унищожение. Според него това, което държи населението под контрол са нещастия (войни, епидемии, глад и болести), морални ограничения и поквара (към които той включва убийства, предпазване от забременяване и хомосексуализъм). Според Малтусовата теория населението на Земята не трябва да бъде повече от 1.5млрд човека с оглед ефективно подтискване и експлоатация при настъпващия ГЛОБЛИСТИЧЕН Нов Световен Ред. )
Но Европа без граници е нещо съвсем реално и чрез Шенгенското споразумение от 1995г. то е факт за редица страни, докато разширението на Европейски съюз цели подчинението на целия континент на един закон (конституция) и съсредоточението на неговото управление в ръцете на Билдерберги. -  Това е организация, съставена изключително от аристократи.
В периода на т.н. преход се създадоха СДС и ДПС, на които огромна част от народа възложиха своите надежди като алтернатива на господстващата тогава комунистическа партия. Никой от нас обаче дори не подозираше, че трите партии са под едно общо ръководство- масонството.
Участвахме в многохилядни митинги в подкрепа на демокрацията с вдигнати два пръста, без да знаем, че това е най-силния знак на Сатаната. Знака всъщност се появява като символ на сатанинската благословия по време на ритуалите.  Чърчил заяви, че това е знак на мира, но да си спомним, че той беше един от елита на масоните. Той най-добре знаеше сатанинския смисъл на знака, но се опита да му придаде ново лице. Всъщност знака ‘V’ е римската цифра 5, използвана от Адам Вайшоп за обозначаване в илюминати на “Закона на петимата”. Нещо повече- в Кабала: значението на еврейската буква V (Van) е нокът. Сега “нокът” е едно от тайните имена на Сатаната в братството на сатанизма.
Трилатералната комисия ?
Трилатералната комисия, известна още като „световно правителство в сянка“. Трилатералната комисия е учредена през 1973г. от частни лица от Западна Европа, Япония и Северна Америка за взаимодействие между трите големи световни сектора. Докато Съвета за чуждестранни връзки е идеологическата организация, то Трилатералната комисия е изпълнителя на задачите. Те отдавна са пуснали корени в България и управляват нашия живот и икономика. Симеон Сакс Кобурготски, Филип Димитров и Надежда Михайлова служат вярно на Съвета, а бившия президент и председател на СДС Петър Стоянов е в изпълнителния комитет на Трилатералната комисия.
Именно Петър Стоянов беше човека, който настояваше за преждевременно затваряне на блоковете на атомната централа въпреки многобройните експертизи на световни учени за безопасната експлоатация на 3-ти и 4-ти блок до 2014 година. Истинската причина беше стремежа на големите петролни компании като ЕКСОЛ, МОБИЛ, АРКО, ТЕКСИКО, ШЕЛ и СТАНДАРТ ОЙЛ да запазят своята хегемония в енергийния сектор, а те са собственост на ръководителите на Трилатералната комисия.  Именно този алчен за власт антибългарин беше и човека, който изпрати извън България светинята на всички българи- Паисиевата история. В името на някакъв панславизъм глобалистите не се посвениха и да прекръстят Паисиевата “История българска” на “История славянобългарска”.
Положението с енергетиката.
Търсенето на алтернативни източници на енергия е в ръцете на петролните магнати от Трилатералната комисия. И ако някой извън тях открие такъв източник на енергия, то изобретението се изкупува моментално от тях за да не види никога бял свят. Ние се къпем в океан от безплатна и достъпна енергия и вместо да използваме постиженията в тази област ние хищнически експлоатираме природата и унищожаваме Земята.
Билдерберги, Съвет за чуждестранни връзки и Трилатерална комисия. Общата цел на трите организации на елита е да образуват едно управление под знака на ООН, а самите те да действат като скрити управители на световното население.
След избухването на демокрацията правителството на Андрей Луканов кани екип от 22-ма специалисти от Фондацията на националната камара на САЩ, начело с Ричард Ран и Роналд Ът, за да разработят “Проект за прехода към пазарна икономика и демократичен капитализъм”. Към тях се присъединява и екип от 29 български специалисти. Програмата е известна като ”Планът Ран-Ът”.
Това е практическата програма, по която се измени обществения строй в България. Още през март-август 1990 г. с този документ са предопределени всички бъдещи процеси в икономическия и обществения живот у нас. В него се залага стопанското, културното и духовното съсипване на страната. От самото начало новите управници са знаели всичко, което ще последва в България. В него има и специална – поверителна част, за която малцина знаят. Това е разделът за “цената на прехода”. Ето какво представлява тя:
B.”Труд” от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският мирен преход към гробищата:
“Чета я и косите ми настръхват. Все едно чета Откровението на Йоан или предсказанията на Ностарадамус за Апокалипсиса… Очаква се невиждан глад. Българинът все по-трудно ще се изхранва. На пазара ще се появят всякакви ментета. Най-уязвимата част от населението – децата и възрастните ще получават тежки хипотрофични увреждания от системното недояждане. Непрекъснато ще се увеличава дистанцията между цените на стоките и заплатите… покупателната способност на населението неспирно ще спада и ще стигнем нивото, нужно само за биологично оцеляване. Ще се появи безработица. Предвижда се нивото й да достигне около един милион. Най-квалифицираните млади българи ще напуснат страната. Ще възкръснат отдавна погребани болести… Всички тези “благини” могат да породят силни обществени сътресения. Затова трябва да се въвеждат постепенно, като се държи непрекъснато сметка за прага на издръжливостта на народа. Мизерия, глад, болести, нищета – това прокобва поверителната част от плана Ран – Ът. Да работиш за осъществяването на този план, значи да станеш палач на собствения си народ. Признавам, че ако ме блъснеше кола, нямаше да ме разтърси така, както ужасяващата картина на Прехода. Американските специалисти и българските експерти ни казват в очите какво ни чака.”
Най-ужасната част от тази секретна част на програмата, е че населението на България през годините на прехода е било предвидено да намалее на 5 милиона души!?!
Целта на глобализма е откъсването ни от род, народ и родина и превръщането ни в аморфна маса, унищожение на националните ни ценности и идеали и замяната на българската ни определеност с гръмкото название гражданин на света. Глобализма е съвременното наименование на пролетарския интернационализъм, създадено от масона Карл Маркс.
За глобализма привързаноста на децата към своите родители и близки е недопустимо и единствено подчинението им на ръководителите на всеобщото благо е от значение. Няма по-унищожителна теория за човешкия род от глобализма.
В Софийския университет дисциплината “Научен комунизъм” към Философския факултет беше заменена с “Глобалистика”. На студентите се втълпява формулировката, че за глобализация се приема определението на Jim O’Neill and Roopa Purushothaman от Голдман Сакс: “глобализацията се дефинира като отваряне на границите за идеи, инвестиции и капиталови потоци и движение на хора и производствени процеси по целия свят.” И нито дума, че тази прекрасна идея е обсебена от шепа хора и се използва единствено за осъществяване на техните болни лични амбиции да управляват света.
Когато през 1992г. някои честваха 500-годишнината от откритието на Новия свят от Христофор Колумб, в цяла Америка, Мексико, Чикаго, Ню Йорк, Денвър и в много други градове неговите паметници бяха заляти с яйца и бои в знак на протест от унищожението на 17 милиона индианци и масовите изнасилвания, в които той е взел дейно участие – той – евреинът Христофор Колумбус !!
Ако разгледате дори и флага на ООН ще Ви направи странното разположение на континентите, изобразени на нея. Света е разделен на 33 секции, а центъра на света е пресечната точка на 33-тия паралел с 33-тия меридиан,което съответства на 33-тата степен на масоните. А те се пресичат в Средиземно море, недалеч от Израел. Бога, на който се кланят е Прометей, пампозна статуя на когото е поставена пред Рокфелер център в Манхатън, а самата дума илюминати означава просвещение. С особено упорство тези хора поставиха тайнствените знаци на масоните в логото на всички отдели на ООН- ЮНЕСКО, УНИЦЕФ, СЗО, Световната банка, МВФ, както и в логото на McDonalds, AOL, Nokia, Alfa Romeo, Chevron, Exxon, Vodafone, Chrysler, BT,Texaco, та дори и в логото на windows-а на Вашия компютър. За илюминати числата 3,7,9,11,13,33 и 39 са много важни. Всяко свое действие те го свързват по някакъв начин с тях.
Глобализацията доведе много беди на България-почти 2 милиона емигранти, унищожение на националните ни активи, на здравеопазването и образованието. Ежедневно националните медии подлагат народа ни на зомбиране и го превръщат в послушно стадо. Нацията ни се стопява с всеки изминал ден, а земята ни преминава в чужди ръце.
Опит за обезличаването ни бе и желанието на някои глобалисти да омаловажат ролята на Ботев, Левски и другите национални герои в нашата история, като дори беше направен опит и Вазовото “Аз съм българче” да се премахне от букварите. И след като не успяха пробваха по-отдалеч- “Епопея назабравените” да стане забравена, а забравените герои от нея наистина да бъдат забравени.
Целите на Новия ред са преди всичко икономически, политически и религиозни. Със свои късове хартия, зад които обаче стои власт (сила),която ще може да се употреби навсякъде по света, той ще го управлява; силата може чрез най-различни хитрини и претексти да се скрие и маскира зад международни споразумения, асоциации и всякакви други камуфлажи, но винаги по същността си е сила.
Техниката на застъпниците на Новия ред винаги е била и е “разделяй и владей”. Използват най-рационално всяко естествено или изкуствено деление на хората, за да внушат омраза и алчност до крайни предели. Умишлено направляват поляризацията на расови и етнически групи, за да настроят хората в дадена държава едни срещу други.
Всички помним престъпната скандална политика само от преди няколко години по отношение на турското малцинство в България. И навсякъде заговориха за “турския въпрос”.
Няма турски въпрос, няма еврейски въпрос, няма арменски въпрос. Въпросите се създават и задават изкуствено.
Световният ред е основан на Хегеловата теория- диалектическия материализъм, който разглежда света като една сила и като една реалност. Той отрича да има други сили и всякакъв друг реализъм.
Световният ред организира и финансира еврейски групи, след което организира и финансира антиеврейски групи; организира комунистически групи, и освен това организира и антикомунистически групи. Това е достатъчно групите сами да се нахвърлят една срещу друга и да воюват всяка една да разруши другата, като контролира само числеността и приходите на всяка от тях, Световният ред винаги може да определи изхода.
Безбройни са примерите за такива маневри на въвеждащите Световния ред. По време на Втората световна война Джон Фостър Дълес е един от главните организатори на финансирането на Хитлер, като съвсем не е нацист, напротив – ненавиждал ги е.
Най-тежкото наказание тук е за противопоставяне на Новия ред. Всякакви други престъпления са незначителни.
Британската и френска колонизации от ХХ век бяха вече първите модерни разновидности на глобализацията. Още тогава нейното настъпване се основаваше на “преплитане” на интересите на държавната власт с тези на финансовия капитал.
Държавата се бе превърнала до такава степен в оръдие на глобалната икономическа експанзия на капитала, който се задушаваше в станалите му тесни национални граници, че заради своите, обхващащи половината земно кълбо, империи Англия и Франция бяха готови да извоюват не само Първата, но и Втората световна война.
Глобализацията не е нищо друго, освен икономическо и финансово колонизиране на света. Разбира се, в наши дни тя се префасонира съобразно съвременните условия.
Създаването на междудържавни организации като Международния Валутен Фонд (МВФ), Световната банка (СБ), Световната Търговска Организация (СТО) и др. направи възможна глобализацията, т.е. колонизацията на огромна част от планетата и без военна окупация.
Та нали всеки ден изживяваме всички неизгоди от ценовия скок, обедняването на населението и приватизацията на комуналните услуги. Не виждаме ли, че глобализацията ражда мнгократно повече неудачници, отколкото печеливши. Не срещаме ли на всяка крачка просяци и бездомници.
Вярно е че вследствие глобализма са създадени милиони работни места от Малайзия до Мексико и за по-голямата част от потребителите на благата в развитите страни се е отворил рога на изобилието.
Поддръжниците на глобализма знаят безпогрешно, че за да бъде подчинен един народ не е достатъчно само икономическия разгром. Необходима е и духовна разруха. Те могат да завоюват територията и богатствата му, само ако народът е лишен от съпротивителни сили.
“Строго секретно”, като първо издание в Европа, публикува така наречения Файл Опал, в който един от бившите агенти на ФБР описваше заговора на мафията – ЦРУ – нефтените монополи – билдербергите – трилатералната комисия и масоните за заробването на света.
Планът за Новия световен ред, представен накратко, е следният: Националните държави по земята предават своя национален суверенитет на една Централна световна власт. Цялата политическа, икономическа, военна и църковна сила на света преминава към един център, под чийто контрол попада и ядреното въоръжение на света. Този страшен господар са Обединените нации (ООН).
Ако американците позволят това да се случи, с Конституцията и Закона за правата ще бъде свършено завинаги . Личните оръжия на гражданите ще бъдат конфискувани и никога повече няма да бъдат върнати. Свободните граждани на този народ ще станат роби на едно свръх тоталитарно управление.
За първи път в историята на Америка, президентът на Съединените щати, Джордж Хърбърт Уокър Буш, призовава за Нов световен ред по време на Персийската криза.

ЗАПОВЕДИ НА ИЛЮМИНАТИТЕ :

Десетте Заповеди на Илюминати – десетте пътеводитела към ерата на разума, или
към нов световен ред, или както ви се харесва – написани на пет езика на каменен
монумент край Елбърт, Джорджия.
1. Поддържай човечеството под 500 милиона във вечен баланс с природата.
2. Направлявай възпроизводството мъдро – подобрявайки годност и
разновидност.
3. Обединявай човечеството чрез нов жив език.
4. Господствай над страст – вяра – традиция – и всички неща със здрав разум.
5. Покровителствай хора и нации с безпристрастни закони и справедливи, съдилища.
6. Позволи всички народи да се управляват вътрешно решавайки външни диспути в един световен съд.
7. Отменяй незначителни закони и ненужни служители.
8. Балансирай лични права с обществени задължения.
9. Цени истина – красота – любов – търсейки хармония с Безкрайността.
10. Не бъди тумор на земята – Освободи място за природата – Освободи място за природата.
На пръв поглед всичко е наред, нали? Но и “пътят към ада е постлан с добри намерения”. Ако не се знаеше, че този обелиск е издигнат по поръчка на Илюминати,никой нямаше да се замисли особено.
1. Поддържай човечеството под 500 милиона във вечен баланс с природата.
В момента човечеството наброява близо 7 милиарда. Намаляването му до половин милиард е в основите на философията на Илюминати и на Новия Световен Ред. Те вярват, че избиването на останалите “безполезни лапачи” е от полза за човечеството.
2. Направлявай възпроизводството мъдро – подобрявайки годност и
разновидност.
Това съвпада с първото правило, като освен това дава и насоки за начина на подбор и възпроизводство на останалото население – да бъдат оставени само най-годните,здрави и умствено напреднали, като се контролира възпроизводството им чрез изкуствен подбор на родителите за по-нататъшно усъвършенстване на расата. Това е
намеса в естествения подбор. Браковете ще бъдат изкуствено планирани. Любовта вече няма да е фактор при създаването на деца.
3. Обединявай човечеството чрез нов жив език.
Една от основните характеристики които определят един народ като нация и го различават от другите народи е езикът. Обединяването на всички нации от един език ще доведе до загуба на национална принадлежност, а оттам и до загубата на индивидуалност и разнообразие в националните традиции, история, религия и т.н.,
които са част от красотата на човечеството. Единна човешка нация ще се управлява лесно.
4. Господствай над страст – вяра – традиция – и всички неща със здрав разум.
Равновесието на чувства и разум е съвършенство, но когато разумът започне да господства над чувствата хората ще се превърнат в роботи. Често именно емоционалността на човешкия вид е причина за нашите нещастия – войни, болести, междуличностни конфликти. Но тя е и изворът на хуманност, любов, творчество и т.н.
5. Покровителствай хора и нации с безпристрастни закони и справедливи съдилища. Когато една групировка от няколко души говори за “покровителство” над останалите 6.4 милиарда, това е признак че те смятат себеси за по-съвършенни. Не случайно часовникът в параклиса на Илюминатската “младежка организация” Череп и Кости е сверен да показва времето с 5 минути напред. Това символизира тяхното убеждение, че стоят над всички останали хора на земята. Законите, с които те планират да ни “покровителстват” са тяхното разбиране за правда. Различните хора и нации имат различни разбирания за добро и зло, формирано от тяхното собствено и уникално историческо минало и настояще. Налагането на законите на една човешка групировка над друга е намеса във вътрешните и работи. Налагането със сила на фундаменталните разбирания на една групировка над останалата част на света е опит за налагане на тоталитарен режим в света.
6. Позволи всички народи да се управляват вътрешно решавайки външни диспути в един световен съд.
Един световен съд е идея в унисон с идята за Нов Световен Ред. Колко справедливи може да са решенията на съд, който осъжда 6 милиарда души на смърт поради единствената вина, че са се родили в социално слаби страни, където нямат възможност да станат годни по техните норми. Ако тази правна система беше вече изцяло в сила, аз и ти щяхме сега да сме мъртви. Мен лично ме отвращава мисълта за
една висша световна инстанция, която има властта да протяга пипалата си до всички кътчета на света.
7. Отменяй незначителни закони и ненужни служители.
Отменянето на “незначителни закони” би довело до насилствено опростявне на конфликтите и тяхното омаловажаване. Не всичко е черно и бяло. Отношенията са сложни и за всеки прецедент има място за спецификация. Ние сме хора. И най- “незначителният” закон отразява човешкото ниво на духовно развитие и опит на този
етап на развитие. Техният модел за съдебна власт би превърнал света в Pleasantville.
8. Балансирай лични права с обществени задължения.
Това би означавало капитулация на всякакви резолюции за човешки права и свободи. Когато моят телефон се подслушва или е-мейлите ми се четат с оправданието, че това е за сигурността на обществото, аз си задавам 2 въпроса: До колко службите за сигурност действително са способни да осигурят сигурността на хората щом прибягват до такива парадоксални методи? И за какво точно им е нужна тази информация – да ме пазят или да ме контролират?
9. Цени истина – красота – любов – търсейки хармония с Безкрайността.
Безкрайност – Infinite, или както те го наричат – The Big “I” или Infinite I AM. Това е нарицание на основата на вярването, че всичко е илюзия и реалността е продукт изключително само на съзнанието. Много хора, включително и аз, са склонни да вярват в това. Илюминати нямат монопол над тази теория, но притежават езотерични познания, чрез които могат да контролират реалността на хората. Прочети отново
статията на Alien – Холографска манипулация на действителността! На главната страница на сайта.
10. Не бъди тумор на земята – Освободи място за природата – Освободи място за природата. Това отново е препратка към целта на Илюминати да сведат населението на Земята до половин милиард. Аз, ти и всички тук не сме тумори. Ние сме хора, които се родихме на Земята, и като всички останали имаме право да бъдем тук. Тумори на
земята са тези, които създават оръжия за масово унищожение, които задушават всякакви опити за създаване на алтернативни безопасни източници на енергия, които унищожават природата като я превръщат не в естествен източник на храна и енергия за милиардите, а в бойно поле на лични интереси и власт. Не е случайно това, че именно тази шепа хора крещят: Нов Световен Ред.
В България ротарианството се заражда през 1933 година. През 1941 година масонските ложи са забранени със закон, подписан от цар Борис III. Ложите са възстановени отново през 1991 година.
Част от масоните в България :
Вежди Рашидов, Стефка Костадинова , Жельо Желев, Ефрем Ефремов,  Петър Калпакчиев – 33 степен, Върховен командир, главен счетоводител на най-големия завод за производство на дрога на балканите Кинтекс, бивш президент на спортен клуб ЦСКА, свързан с бившето ОСО. , Петър Стоянов, СоломонИсак Паси, Стефан Софиянски – евреин, предишната му фамилия е Горнооряховски., Стоян Ганев - член на сектата на Муун (подтикваща вярващите в нея към самоубииство, виновна за смъртта на хиляди), бивш директор на канцеларията на премиера, твърди се, че е вкарал в НС 24 депутати. ,  Тодор Колев , Ахмед Доган, Христо Стоичков, Надежда Михайлова – евреика, от кабинета на Костов, СДС. , Симеон Сакскобургготски, Йордан Радичков , Жан Виденов, Пламен Орешарски , Лютфи Местан
Джордж Буш – масон 33-та степен, Дейвид Рокфелер, Бил Клинтън
Бил Клинтън – лидерът, подготвян от елита на Новия световен ред
Почти е невъзможно до се проумее как международният картел на свръхбогатите е успял да, предизвика една форма на заблуда и халюцинация в човешкото съзнание, и то в масов мащаб. Те постигнаха целта си да заслепят хората така, че да не виждат как в момента светът преминава от конституционен режим към тоталитарно глобално управление.
У мнозинството от хората е унищожена способността да различават доброто от лошото, правилното от неправилното. В тях твърде умело се е просмукала нова система на умствен контрол, разработена и усъвършенствана от окултните манипулатори. Почти всеки човек е хипнотично склонен, поддава се на внушение.
Хората не знаят и не забелязват, че външни стимули и импулси влияят върху тяхното мислене и техните действия.
Ние, многото хора, сме оръдието и васалите на богатите, скрити зад кулисите – те дърпат конците, и ние играем. Нашето време, нашите таланти, способности, нашият труд и нашият живот са собственост на тези хора.
Навремето Моцарт във “Вълшебната флейта” представи света като магически храм. Храм на разсъдък и разум, управляван от един господар. Нашата планета грамаден театър ли е днес? Всички ние превърнати ли сме в артисти, чието изпълнение е хармонизирано и дирижирано от един елит?
Само четирима души управляват света. От тях никой не е на държавна илиобществена длъжност, но те определят тези, които заемат високите постове и длъжности в държавата. Четиримата съставляват върха на пирамидата на силата, която е Световният ред.

Промиване на мозъци !

Мирзакарим Норбеков “Опита на един глупак, стигнал до прозрението как да се избавим от очилата”  :
“       В състояние на хипноза, на един доброволец му се казва, че монетата, която ще поставят на ръката му е нагорещена до червено, макар че монетата е със стайна температура. Само секунда след поставянето й, мястото е изгорено!!! Т.е., мозъкът на човека видоизменя без външно въздействие кожата му в мястото на контакт с монетата.”
“Проект глобално съзнание” – генератор на случайни събития. Те твърдят, че тези генератори могат да регистрират общото емоционално състояние на множество хора и ако то е с еднаква кохерентност, т.е. ако в един и същ момент те изпитват едно и също чувство, то така се усилва, че може да бъде регистрирано от уред. Нещо повече, известно време преди то да се случи , уредът вече го е регистрирал. Това им дава правото да предположат, че тези уреди предсказват бъдещето. Свързване на съзнанието ни в обща мрежа представлява Глобалното съзнание.
Херберт Франке казва – “Под манипулиране в повечето случаи трябва да се разбира психическо въэдействие, което се провежда тайно, и следователно в ущърб на лицата, към които е насочено.”
Непременно условие за провеждането на обществена манипулация е представянето на невярна или изкривена действителност.
“В ръцете на държавите днес съществува една голяма сила, която създава движението на идеите и мислите в хората и това е пресата..”
Каква е ролята, играна от печата днес? Той служи за да възбуди и разпали страстите, необходими за нашата цел, или служи на егоистични намерения, и публиката няма и най-малка представа за кого всъщност работи пресата. Ние ще я оседлаем и обуздаем със стегната юзда. Ще направим същото и с цялата печатна продукция…
Понастоящем едва една пета от американката преса се смята, че е независима, но и това е спорно.
Ето думите на евреина Харолд Розентал, съветник през 70-те на сенатор Дж. Джавитс, в интервю пред Уолтър Уайт младши – “Ние контролираме всичко, така че никой, никой не може да стигне до хората, ако не мине преди това през нашия медиен контрол… Ние сме я подредили цялата тази работа. Ние покварихме вашите църкви и ние сега контролираме образователната система в САЩ.”
МЕДИИТЕ СА САМО ЧАСТ ОТ ГОЛЯМА СИСТЕМА ЗА ИНДОКТРИНИРАНЕ
Индоктринацията  е букв. предаването и налагането на фундаментални положения като системи от вярвания в религиозно отношение; това по-късно придобива смисъла въобще на процес на налагане, насаждане и дори втълпяване на идеи, обществени нагласи, когнитивни стратегии посредством професионална методология от властите при сътрудничеството на медиите, които се преструват, че това не им е известно…
Сливанията на медийни и интернет концерни и компании, начело на които стоят еврейски фамилии, както и други местни и чуждестранни богаташи, дава възможност освен за огромни печалби, но и за глобализация на потребителската масова култура и подходящо обработване на умовете на хората.
Дж. Оруел – “КОЙТО КОНТРОЛИРА МИНАЛОТО, КОНТРОЛИРА БЪДЕЩЕТО. КОЙТО КОНТРОЛИРА НАСТОЯЩЕТО, КОНТРОЛИРА МИНАЛОТО!” ПРОПАГАНДАТА, която се води има за цел основно да не дава възможност вниманието на хората да се спира върху истинските проблеми и виновници за събитията, а само върху определени (нагласени) резултати, да разпалва страсти и да настройва едни срещу други групи от хора или държави.
КОНТРОЛЪТ се осъществява като се използват основно ЕМОЦИИТЕ на хората. За това е необходимо да се познава поне бегло функционирането на мозъка и човешката психика.
Установено е, че КОГАТО НОРМАЛНАТА ДЕЙНОСТ НА МОЗЪКА СЕ НАРУШИ ПОСРЕДСТВОМ ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА СИЛНА УПЛАХА, УЖАС ИЛИ СИЛЕН ГНЯВ, СЕ ЗАСИЛВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ВНУШАЕМОСТТА И СЕ НАРУШАВА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА БЕЗПРИСТРАСТНА ПРЕЦЕНКА!
Тогава се подават новите внушения, които прескачайки бариерата на критичната част от съзнанието (т.е. лявото полукълбо) отиват направо в подсъзнателната и свързана с отрицателните емоции част на ума (дясното полукълбо)!
По този начин можете да превърнете доскоро рационално мислещи човешки същества в роботи, които реагират по предсказуем начин на определени стимули.
ТЕРОРЪТ и СТРАХЪТ са основни инструменти за психологическо въздействие, за държане под контрол на населението и за запазване на властта. Несигурността и чувството за страх, които се създават целенасочено от системата раждат и нравствен нихилизъм и цинизъм.
Средностатистическият американец (същото се отнася и до средностатистическия западноевропеец и българин и т.н.) е с дотолкова промит ум, че без много да се замисля приема информацията и действителността, които му се предлагат.
Паун Цонев много точно пише в “Монитор” от 14.09.2001 г. – “Много важно е да се разбере, че трагедията на една майка, чието дете е затрупано под луксозните развалини на Световния търговски център, е равностойна на трагедията на друга майка от третия свят, чието дете умира пред очите й от глад.
похвати за манипулация :
-       – Многократно повтаряне. Гьобелс, стълбът на нацистката пропаганда, е казал, че след като една лъжа се повтаря многократно хората започват да я възприемат като истина. Тази техника се използва непрекъснато.
-       -Дезинформация.
-       – Посяване на семето на съмнението – много ефикасен и коварно действащ метод на основата на недоизречени съждения, който има обикновено за цел да очерни някого и така хората да не му повярват.
-       Друг начин, който се използва и у нас е да се потиска по всякакъв начин истинската информация и да се налага цензура, като не се дава трибуна и достъп до национални медии на тези, които могат да направят нежелани разкрития!  Има и автоцензура – самите медии избягват да канят такива хора поради страх от репресии към тях от страна на управляващите.
-       ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО, да не му позволи да вижда това, което става около него.
-       Прибягване до явно насилие, за разправа с тези, които се противопоставят на прилагането на НСР.
Дейвид Айк пише – “…основната цел на правителствата и на службите за сигурност е да пазят истината от собствения си народ. Това е от жизненоважно значение за оцеляване на системата. „
Към края на 40-те ЦРУ започва систематично да инфилтрира средствата за масово осведомяване и да влияе върху и да контролира това, което се публикува. Поставено е началото на операция MOCKINGBIRD. Още в самото начало 25 големи вестника и радио- и телевизионни компании са включени в мрежата на агенцията.

ПАРИТЕ са богът, на който се кланят дегенератите с извратено мислене и се опитват да наложат тази “религия” на целия свят! Цялата “култура” стимулира егоизъм и нисши страсти.
Същевременно съвременният материалистичен, консуматорски и бездуховен начин на живот формира болно мислене и съответно болни личности и болно общество, което в съчетания с технологичния напредък и наличието на оръжия за масово унищожаване представлява изключително взривоопасна смес, поставяща в заплаха живота на Земята.
Всичко, което се прави в САЩ е предназначено да гали егото и самолюбието на тези, които се наричат “американци”, за да приемат присърце вменената им роля на “спасители”, която няма нищо общо с действителната – на агресор и терорист, и за да могат те като послушни кученца да играят по свирката на бандата дегенерати, които се опитват да управляват целия свят и са готови да жертват милиони от всякакви националности! Една малка, самоизбрала се и самоналожила се финансово-индустриално-политическа клика се опитва да наложи робско подчинение на човечеството и да го постави в служба на демоничните си интереси!
САЩ са на първо място в света по притежавано оръжие от частни лица – почти 200 млн. броя!
Според “Уошингтън таймс” от 14.10.1994г. военнослужещите от морския флот на САЩ в Калифорния вече са попълвали “Комбат арми сървей”, в което са били зададени 39 въпроса относно становището им за да бъде преценено дали американските военноморски сили са готови да служат на НСР и да се бият срещу собствените си съграждани.
Да си спомним и думите на голямата “човеколюбка”, еврейката М. Олбрайт, бивш държавен секретар на САЩ – “…смъртта на 500 000 иракски деца е приемлива цена, която трябва да се заплати, за да се изгради светът, в който искам да живея…” Как да не се просълзиш от такъв хуманизъм?!
Според УНИЦЕФ в периода от 1991 до 1997 г. вследствие на наложеното от американците ембарго са загинали над 850 000 иракски деца! Днес под една или друга форма две трети от човечеството са обект на американските санкции! Едноличен диктат на самозабравил се тиранин.
Между 1965 и 1970 г. американските военновъздушни сили разпръснаха над Виетнам близо 90 000 т силно токсични хербициди в резултат на което 250 000 души загинаха, а 1,5 млн. бяха засегнати. Най-катастрофално въздействие имаше бойното вещество Ейджънт Ориндж, смес от хербициди и диоксин. Целенасоченото му приложение доведе до редуциране на биомасата на много места в страната, унищожаване на микроорганизми и нарушени хранителни вериги и плодородни почвени слоеве. Ето и някои вторични ефекти от тази война, които ще имат ефект поне още 100 години – 10 процента от новородените деца, чиито майки са живели в поразените райони са ненормални; 50 процента от децата на майки от тези райони имат хромозомни увреждания, които могат да причиняват наследствени увреждания в следващото поколение; 50-70 процента спадане на производството на храни; 36 процента тотално унищожаване на мангровите гори; 25 процента унищожаване на използваемите горски фондове.
Човек трябва наистина да има ИЗВРАТЕНО МИСЛЕНЕ или изобщо да не може да мисли, за да твърди, че САЩ представляват “демокрацията” на Земята. САЩ нееднократно досега е показал, че подпомага и дава убежище на най-извратените човешки отрепки и дегенерати от и по целия свят. През 1945 г. ЦРУ и британското разузнаване помагат на около 900 бивши нацитски военопрестъпници и учени, начело със зловещия д-р Й. Менгеле (наричан “Ангелът на смъртта”) да напуснат Германия и да продължат санатинските си експерименти в САЩ и Латинска Америка!
Например, оставя се да се вихри необезпокоявана престъпността – т.е. създава се проблем, и в един момент хората започват да искат да се направи нещо от държавата (реакция), те отчаяно търсят решение. И тогава властта им предлага авторитарен режим с нови строги закони и ограничаване на гражданските свободи, защото това е “единствения” начин да се спаси положението. По подобен на гореописания начин се създават и военните конфликти, където после се намесват известните ни вече “миротворчески” сили. Започваш война и след това налагаш “мира”, който искаш.
Новият световен ред е неразривно свързан с явлението, днес най-често назовавано глобализъм или глобализация.
Д. Айк – “… повече от половината деца в Гана са недохранени, докато на половината от обработваемата земя в Гана се отглежда какао за западната шоколадова индустрия. Други статистически данни показват, че 400 000 деца умират всяка година в Бразилия от болести, причинени от глад, като в същото време Бразилия е един от най-големите износители на храни в света.
Обстановката в Африка е още по-страшна. Там катастрофата, предизвикана от капитализма, бе особено опустошителна през 80-те години… СЗО стигна до извода, че в “развиващия се свят” умират всяка година 11 милиона деца!!! Това е “мълчалив геноцид”, който лесно би могъл да бъде прекратен, ако ресурсите бъдат насочени към задоволяване на човешките потребности, а не към обогатяване на шепа хора.”
Не мислете, че в САЩ положението е много различно – най-богатите американци, които са само 1 процент от населението притежават 40 процента от собствеността в страната, а над 32 млн. души живеят под границата на бедността, включително и 13 млн. деца.
НСР се налага под лозунгите “защита на моралните ценности” и “укрепване на демокрацията”. Става въпрос за световен ред, замислен да отстоява интересите на банковите и промишлените кръгове с всички възможни средства. Господстващата система все по-често се намесва, за да контролира и насочва националната политика на отделните държави в съответствие със собствените си стратегически икономически, финансови и политически интереси, като Световната банка, МВФ и СТО (Световната търговска оганизация) и др. се използват именно за тези цели.

Проектът MKULTRА на ЦРУ


“МК-УЛТРА” (MKULTRA) е програма разработена от ЦРУ с цел контрол върху съзнанието. Използвани са химикали и психотропни вещества, влияещи на съзнанието.
Програмата е започната в началото на 50-те и продължава до края на 60-те години. За обществото е станала популярна през 1975.
ЦРУ веднага подема широк спектър от изследователски програми и операции, чиято цел е да се открият най-добрите начини  за употреба на психологическите техники в борбата с враговете на западната демокрация.
Например проектът „Манхатън” (тайната програма на САЩ за атомна бомба) даде начало на цяло ново поколение операции, а те от своя стра на създадоха морален прецедент, който улесни защитниците на психопрограмите. Това е първият ядрен опит, извършен от човека. На 6 август 1945 ”Малчугана” е хвърлена над японското пристанище Хирошима, а на 9 август ”Дебелака” е хвърлена над Нагасаки. Проектът е струвал на американското правителство $2 млрд. тогавашни долара
Съществуването на всички тези операции  – „черни” проекти, финансирани от „черни” каси  – по причини, свързани с националната сигурност, са пазени в тайна не само от обществото, но и от Конгреса.
Генерал Уилям Донован, „Лудия Бил”, директор на Управлението на стратегическите служби (УСС) – задачата да открият как може да се влияе върху човешкото поведение и възприятия с помощта на химически средства.
Екипът на Донован е твърдо решен да създаде „серум на истината”, като експериментира с приспиващи егото вещества като скопалин, барбитурати, пейот, марихуана и мескалин.
Усилията им получават сериозна подкрепа, когато неколцина нацистки химици (докарани в САЩ чрез програмата „Операция Кламер”) започват да работят в тясно сътрудничество с американските тайни служби.
Фредерик Хофман, друг нацистки учен, е открил парализираща отрова от черупчести морски животни.
Въпросните програми са носели кодовите названия МКУЛТРА, МКСЪРЧ, МКЕКШЪН, МКНАОМИ, АРТИШОК и БЛУБЪРД и са включвали използване на хора като опитни мишки в мозъчни изследвания. Много субекти на такива експерименти са загубили разсъдъка си и поне двама души са починали.
МКДЕЛТА е наименование на специална процедура, управляваща използването на материали от МКУЛТРА в чужбина.
Но МКУЛТРА не се ограничава само с използване на наркотици. Под шапката на тази програма са събрани също лишаването от различни сетива, религиозни култове, микровълни, психологическа обработка, психохирургия, мозъчни имплантанти и още няколко области на изследване.
На 15 януари 1994 година по заповед на президента Бил Клинтън се създава Междуведомствена група по експериментите с радиация върху хора.
Програмата МКУЛТРА е група от проекти, „занимаващи се с изследвания и разработване на химически, биологични и  радиационни  материали, подходящи за прилагане при тайни операции за контролиране на човешкото поведение”
Един от документите на ЦРУ ясно заявява, че „допълнителните способи за контролиране на човешкото съзнание”  22 трябвало да включват „радиация, електрошок, различни области от психологията, социологията, антропологията, графологията, причиняващи тормоз вещества и паравоенни средства и материали”
Официално МКУЛТРА е започната през април 1953 година като таен механизъм за финансиране на широк спектър изследвания върху човешкото поведение.
МКУЛТРА по онова време е била „да не поддържа никаква документация относно планирането и одобряването на изследователски програми”
В 140 подпроекта на МКУЛТРА се споменава за радиация.
Подпроекти 17 и  46  на МКУЛТРА включват използване на радиоактивни изотопи върху лабораторни животни за изследване ефектите от ЛСД.
Още от 1942 година МЕ провежда изследвания относно ефекта от плутоний върху деца и възрастни.
В средата на ноември 1993 година след шестгодишно разследване 42-годишната Айлийн Уелсъм публикува серия от статии за живота и смъртта на петима души – стюард в спален вагон, бояджия, дърводелец, политик и домакиня – използвани като опитни мишки от Министерството на енергетиката на САЩ.
Между 1953 и 1957 година Уилям Суит и неговите сътрудници от Масачузетската многопрофилна болница в Бостън са инжектирали уран 235  на поне 11 безнадеждно болни от рак пациенти. поне шестима от пациентите е нямало да умрат, понеже са били със сгрешена диагноза !!
В друга серия от експерименти през 40-те год. на XX в. бременни жени били поени със смеси от радиоактивни материали, за да се изследва ефектът на последните върху плода. Министерството на здравеопазването провежда тестове, в които на повече от 800 бременни са давани „коктейли” с радиоактивни железни изотопи, за да се види как се абсорбират от тялото.
През 1947 година на седемнадесет  тийнейджъри с умствена изостаналост са били давани ястия с радиоактивни вещества, за да се види какво количество радиоактивно желязо се абсорбира от организма.
Между 1954 г. и 1956 г. учени от Центъра по радиоактивност към МТИ са поили с радиоактивно мляко 32 деца с умствена изостаналост от училището.
От декември 1962 до април 1963 година учени от Харвард, финансирани от Службата за обществено здраве на САЩ, са давали радиоактивен йодид на 760 умствено изостанали деца от Рентъмското държавно училище  – а сред тях имало дори едногодишни. Целта на тези изследвания е била да се определи „минималната ефективна доза” за потискане на щитовидната жлеза.
Според някои документи по време на Студената война американското правителство провежда ядрени експерименти в поне 33 болници за ветерани.
Нюрнбергските процеси разкриха какви експерименти с контрол върху съзнанието е правила нацистка Германия върху затворници от еврейските концентрационни лагери, както и върху военнопленници. В резултат от процесите са осъдени 23 германски лекари и е издадено разпореждане никога да не се използват хора по такъв начин.
МКУЛТРА е строго секретен проучвателен проект на ЦРУ за възможното използване на ЛСД и други наркотици, въздействащи върху ума, за да бъде създаден перфектният АГЕНТ, чийто мозък да е под непрекъснатия контрол на ОПЕРАТИВНИЯ РАБОТНИК.
“MK-ULTRA” е в действителност акроним употребяван от ЦРУ за официалното наименование на “произвеждане на убийци, изпълняващи незабавно смъртоносни поръчения”.
“майнд контрол на база травми” – в същност това е вид таен холокост на 20 век.
“маинд контрол” в името на създаване на Новия Световен Ред
Съществуват различни видове програмиране –
“Тета /гр.буква/ програмиране”, което очевидно е свързано с развитието и използването на свръхсетивни качества, както и свръх физически качества.
“Делта програмирането” е изцяло военна програма за създаване на убийци.
Алфа това е основата на всички останали програми
“Тета програмирането” включва също употребата на мисловна енергия, за да се убива някой от разстояние.
Препоръчва се книгата на Робърт Дж. Лифтън – „ Промиване на мозъци „ – майнд контрола в комунистически Китай.

Психотронното оръжие

Наричат го още тихото оръжие. Официално военните най-често отричат съществуването му или дават завоалирани обяснения, когато бъдат попитани за него. Създаването и изпитването на психотронно оръжие става при изключителна секретност, защото е очевидно, че който притежава подобна технология за оказване на определено въздействие върху умствено-емоционалното състояние на войниците, а и върху цивилното население не само на врага, но и в държавата, в която живее, ще има огромно преимущество над противника, както и ще може да оказва контрол върху своите съграждани.
Това могат да бъдат генератори, излъчващи електромагнитни вълни с различни честоти и интензитет, които влияят върху човешката психика, поведение и здраве.
Чрез психотронно оръжие би могло да се внуши агресивност или пък чувство на обреченост и паника сред населението или армията и големи маси от хора могат да бъдат превърнати буквално в биороботи.
Възможността за повлияване от разстояние на работата на ума и физиологията на организма като цяло е обект на изследване от десетилетия в САЩ и в бившия СССР.
Чрез тези оръжия можеш да накараш например, врага да действа обратното на това, което знае, че трябва да прави и така да предаде страната си.
През 1973 г. е разработен апарат, който би могъл да бъде инсталиран на спътник и чрез него да се оказва пси-въздействие на огромни територии.
През 1982 г. англичанинът Чарлз Бовил създава електромагнитно оръдие, което може да предизвиква припадъци, гадене, виене на свят, увреждане на слуха.
Звук с много ниска честота (3-30 килохерца) или нискочестотни модулации могат да предизвикат гадене, повръщане и болки в корема до разкъсване на вътрешни органи, а ако са с голяма сила – дори нарушаване на здравината на сгради. Теоретично подобни генератори биха могли да бъдат използвани даже за предизвикване на земетресение.
Психокорекцията дава възможност за коригиране и управляване на поведението и психическото състояние на човека. Според акад. Игор Смирнов, със създадената от него технология могат да се лекуват, например алкохолизъм и наркомания.

Програмата ХААРП

ХААРП (HAARP) е програма за високочестотни активни аврорални изследвания.
Технологията за въздействие върху климата се усъвършенства по американския проект Научна програма за високочестотно активно изследване на атмосферата - HAARP - част от инициативата за стратегическа отбрана, наречена “Звездни войни”. Според различни източници, с помощта на HAARP, чрез която се цели контролиране на горния слой на атмосферата, може да се води “метеорологична война”, като се предизвикват наводнения, засушавания, урагани и дори земетресения, като има сериозни съмнения, че тя вече е използвана в това направление. По своя характер това представлява оръжие за масово поразяване и приложението му може да има опустошителни екологични последици в глобален мащаб.
Опити за влияние върху състоянието на йоносферата с помощта на апаратура, монтирана в ракети и изкуствени спътници, са правени и преди, но темата придоби широк обществен резонанс едва в средата на 90-те, когато САЩ започват реализация на програма за високочестотни активни аврорални изследвания – HAARP
Но да се върнем към ХААРП. Най-често, когато става въпрос за този проект, споменават грандиозния комплекс за йоносферни изследвания, изграден на територията на военния полигон Хакон (Аляска).
Официално комплексът за йоносферни изследвания ХААРП е построен с цел изучаване природата на йоносферата и развитие на системите за противовъздушна и противоракетна отбрана. Предполага се използването на ХААРП за откриване на подводници и за подземна томография. В същото време много изследователи твърдят, че истинската задача на комплекса е въздействие върху глобалните и локални природни процеси в границите на противниците на САЩ. На сегашен етап, използвайки оборудването ХААРП, може да се създават плазмоиди и целенасочено да се преместват в почти всяка една точка от Северното полукълбо.
Характерно за него е, че може да предизиква земересения в строго определена точка на планетата но на дълбочина не по голяма от 10 километра .
Малко преди да започнат тези катаклизми в Япония, бе изстреляна втората безпилотна совалка, доста по-малка от нормалните и с покрита със секретност задача! Тя ще обикаля доста време – справка сайта на НАСА!
Япония е силно развита страна с работливи и съвестни хора и понеже Тя, Китай и Иран отказаха да променят курса на долара а решиха да използват Йената за базова валута, а срещу Япония не могат да се използват тъпите методи като тези в България, по-силовите като тези в арабските държави и като тези в Югославия то ето един„интелигентен” начин за съсипване на една държава! – Страх, паника, безизходност, бягство и преселване в други страни!
В резултат се ражда плазмоид – локализирана област на високойонизиран газ, или гигантска мълния, която може да се управлява. Движещият се в атмосферата плазмоид оставя следа от нагрят въздух с понижено налягане, което е непреодолимо препятствие за летящите апарати. Самолет или ракета попаднали в епицентъра на торнадото се разрушават. Забележете става дума за торнадо!
Според експертите, в рамките на HAARP се създава и реалната система за противоракетна отбрана на САЩ.
Плазмоидът, летящ с скоростта на светлината, има абсолютно предимство пред пртиворакетата, прехващаща целта. Затова пентагонът заложи на създаването на HAARP .
Но HAARP има и друго приложение. Нагрявайки йоносферата създава изкуствени магнитни бури, променя климата, действа върху психиката и соматичното състояние на хората, унищожава навигационните системи.
HAARP е машина за предизвикване на смъртоносни дупки в земната атмосфера, чрез които може да се контролират екологичните процеси на Земята. HAARP в крайна сметка е геофизично оръжие, което вещае глобална катастрофа.
Неотдавна президентът на Венесуела Уго Чавес, известен с екстравагантните си идеи, посочи HAARP като възможна  причина за унищожителните земетресения в Китай и Хаити. Подозренията на лидера хардлайнер подхванаха западните медии, които лансираха версията, че американският комплекс, дори без да е включен на пълна мощност, предизвиква периодично наводнения, урагани, суша. Т.е. на Аляска америкканците разполагат с климатично и тектонично оръжие. Според някои привърженици на конспиративни теории пороите, които заливат Европа също са резултат от действието на HAARP.
Станцията HAARP на Аляска се намира на 250 км североизточно от Анкъридж. Състои се от 360 радиопредаватели и 180 антени с височина 22 метра, заемащи площ от 14 хектара. За създаването є са отишли почти 20 години и 250 милиона долара. Излъчвайки 3600 киловата (75 пъти повече от обикновена радиостанция), комплексът е най-мощното в света устройство за въздействие върху йоносферата.
Земята, разбира се, няма да се преобърне, но ще възникне проблем с компютрите, връзката, а вероятно и с електрическите мрежи.

Геноцид ?!

  1. 1. Евреи :
Не отричам вината на немците, изобщо не са цвете за мирисане, нагли са и зли. Но категорично геноцид на 6 милиона евреи не е имало ! Лагери за унищожение, газови камери и обгазяване с цел убийство не е имало. Обширни юридически, демографски, аналитични и сравнителни данни доказват невъзможността за подобен брой жертви. Приблизително от около 300 000 до 500 000 евреи са загинали в концентрационните лагери. Те не са били “лагери за унищожение”. Това е бил център за интерниране и част от огромен производствен комплекс. Там е било произвеждано синтетично гориво и обитателите му са били използвани като работна ръка. Евреите са били интернирани там, защото са били считани за директна заплаха за националната сигурност. (неопровержимо е, че евреите са участвали в комунистическата подривна дейност). Все пак всички заподозрени в дейност против националната сигурност-не само евреите-са били интернирани. Световното еврейство е обявило война на Германия още през 1933г. По-малко от 6 милиона евреи е имало в териториите попаднали под германски контрол през войната, което е поредното доказателство за преувеличаването на цифрата 6 милиона. Комендантът на Аушвиц Рудолф Хьос твърдял, че това е бил “лагер на смъртта”, защото е бил измъчван от британската военна полиция, по-късно един от водилите разпита признава за това. Като става въпрос за нечовешки мъчения способни да бъдат създадени само от някой извратен мозък. Има сведения, че американски, британски и съветски военни са измъчвали германски затворници, за да получат “признания” за нюрнбергския процес.  Няма никакво доказателство, че Хитлер е заповядал масово изтребление на евреи. Смъртта на част от тях е била в следствие на болестта тиф и глад. Точно за предпазване от тази болест е бил използван газът “Циклон Б”, който в последствие определят за газ за унищожаване на хора. Но той не е нищо повече от пестицид широко използван в цяла Европа по това време за дезинфекциране на дрехи и за унищожаване на бълхи. След като Аушвиц бил превзет от съветските войски бил напълно променен, като едно помещение било преустроено, за да изглежда като огромна ”газова камера”. След като американски специалист по конструиране и изграждане на газови камери, изследвал тези и други предполагаеми средства за обгазяване в Аушвиц, той заявил, че е абсурдно да се твърди, че тези съоръжения са били или биха могли да бъдат използвани за екзекуции. Целият този мит е създаден, за да отвлича вниманието от зверствата на Съветския съюз и Великобритания преди, по време и след Втората световна война. И пак повтарям, че не отричам зверствата на, които немците са способни. Отричам геноцида на евреите
За пълна и точна информация се препоръчва книгата на Ернст Цундел, “6 милиона - изгубени и намерени”
2. Хърватия – Хърватската революционна организацията наречена Усташа е създадена през 1929.
Един от най-прочутите лагери в хитлерова Европа – Ясеновац – се намирал в Хърватия. Колко от вас знаят за този лагер ? Много малко.
Известен още като „Касапина от Балканите“, „Главатаря“ на усташите е  Антон Павелич, чиято цел е заличаването на сърби, евреи, цигани, украинци и други етнически малцинства.
Тяхното кредо гласи „убий една трета, прогони втора трета и обърни вярата на останалите“. Сърбите били принудени да носят на ръцете си ленти с буквата П (православен), а евреите – буквата Ж (от Zidov – евреин).
От лятото на 1941 година до пролетта на 1945 г., смъртта в Ясеновац приема многобройни форми.
Движението на усташите се движи под мотото за „прочистване на хърватската нация“.
По време на Втората световна война Хърватия е единството място, където имало специални лагери за деца.
Известно е, че по време на управлението си, усташкият лидер се е срещал лично с Негово светейшество папа Пий ХІІ.
На 24 март 1941 година югославското правителство се предава под натиска на Германия, подписвайки протокол за придържане към Тристранния пакт. Два дни по-късно, на 26 май, младши офицери от югославските Военновъздушни сили предприемат държавен преврат, сваляйки правителството и организирайки вълна от антигермански демонстрации из цял Белград. Германия отговаря на това предизвикателство на 6 април, бомбардирайки столицата в един „блицкриг“, който погубва хиляди
Павелич се изплъзва на партизаните. Напускайки Загреб на 15 април, той преминава през Австрия и се насочва към Рим. Там, той живее под покровителството на Католическата църква.
Цялата информация тук : http://kriminalnidosieta.com/izvestni-slutchai/harvatskiyat-fyurer-ante-pavelitch-i-tayniyat-holokost-na-ustashite/
3. Руанда – Геноцидът в Руанда е избиването на около 937 000 тутси и умерени хуту извършено в по-голямата си част от две екстремистки бойни групи на хуту – Интерахамве и Импузамугамби за период от 100 дни от 6 април до средата на юли 1994 г.
Независимо от сведенията, постъпили преди започването на убийствата, и отразяването от международните новинарски медии, показващо истинския мащаб на насилието, когато геноцидът се разгръща, практически всички страни от първия свят отказват да се намесят.
В седмиците преди атаките ООН пренебрегва докладите за това, че отрядите на хуту трупат оръжия, и отхвърля плановете за превантивна забрана.
Хуту е името на една от трите етнически групи, населяващи Бурунди и Руанда. Хуту са най-голямата група — много по-голяма от другите две.
Хуту и тутси имат едни и същи религия и език.
Тутси са един от трите местни народа в Руанда и Бурунди в централна Африка, заедно с туа и хуту.
6 април с ракета е свален самолета, на който лети президентът на Руанда Жювенал Хабяримана. Появява се слух, че поръчителите са тутси. Това разрушава крехкото равновесие между общностите. Военни хуту взимат властта.
Руанда е страна със селскостопански поминък, която се разпростира на площ около 26000 кв.км в централната част на Африка.
Имат различни антропологични белези – тутси са по-високи и с по-светла кожа , докато хуту са по-ниски и по-тъмни.
Създават се “племенните карти” , които определят принадлежността на лицата.
Групи от по 10-20 души се разхождат по домовете , претърсват , намират и убиват цивилните тутси, както и умерени хуту
Първоначално са избити интелектуалците, журналистите, учителите, а после се преминава и към всички останали. Убийствата са нечовешки – по-голямата част са извършени с мачете и масуе ( тояги със стърчащи гвоздеи), има много голямо число зверски изнасилвания и последващи убийства.
Убийците често режели ахилесовите сухожилия на жертвите си за да могат да ги убият по-късно.
Психозата е била толкова масова ,че учители са избивали учениците си ,а свещенници са убивали хора дошли да потърсят закрила в църквата.
Има случаи при които семейства са карани да избиват отделни свои членове за да се спасят.
При това положение убийците започват да извършват екзекуции до реките, след което избутват труповете, а водата ги отнася. Към средата на май 1994 година угандийските рибари са извадили над 40 000 трупа донесени от притоците на езерото Виктория.
Геноцидът срещу тутси е подготвян на държавно ниво още преди 1992 година от властващата партия ПАРМЕХУТУ и конкретно от екстремиски настроени нейни членове – ръководители по висшите етажи на властта , които не можели да се примирят с факта , че ще загубят управлението и че ще трябва да търпят смесено правителство с омразните тутси.
През януари ООН е осведомена за съществуването на смъртни списъци , но не предприема нищо.
4 Юли 1994 година не е краят на унищожителните процеси в Руанда. В следващите години избухват още няколко войни в съседните на Руанда държави. Към днешна дата , 5% от населението на Руанда е ХИВ –позитивно,като не малка роля затова изиграват огромното число групови изнасилвания осъществени по време на геноцида.
Разследващата комисия в Руанда публикува заключенията си за ролята на Франция в геноцида от 1994 г. Докладът – плод на двугодишна работа, който включва показанията на 638 свидетели, включително на жертви и палачи, е изобличителен. Той казва, че френски политици, дипломати и военни лидери, сред които тогавашния президент Франсоа Митеран, са били съучастници при извършването на геноцида.
Най-шокиращите твърдения дойдоха от оцелели, според които френски войници участвали в масовото избиване на тутси. Те били част от операция “Тюркоаз” – френската военна интервенция от юни 1994 г. – фиктивно хуманитарна мисия, при това подкрепена от Съвета за сигурност на ООН.
Целта бе да бъде създадена “чиста” хуту държава чрез елиминирането на малцинството тутси и на всички противници на екстремистката хуту идеология.
4. Югославия – “Да вземем термина “мирен процес”. Простодушните хора биха могли да си помислят, че става дума за усилия да се постигне мир… в духа на политически “правилното” мислене изразът “мирен процес” е това, което се прави от правителството на САЩ – … блокиране на международните усилия да се постигне мир.”
“Подкрепяният от американците хърватски ръководител Франьо Туджман, през 1995 г. извърши в Крайна това, което впоследствие стана известно като “най-голямото етническо прочистване на сърби”. После той публично оправда практикуването на геноцид – “Той е не само допустим, но и препоръчителен.”
В медийната война срещу Югославия и в подкрепа на агресията непрекъснато се използваха изразите “етническо прочистване”, “геноцид”, а Слободан Милошевич бе сравняван с Хитлер, като по този начин и самата Югославия косвено се сравняваше с нацистка Германия.
Чрез обвързване на моралното задължение да защитават универсалните ценности на демокрацията със задължителното осъждане на “ужасяващите престъпления”, западните правителства начело със САЩ временно неутрализираха голяма част от общественото мнение или го настроиха в своя полза.
(По въпроса с войната в Югославия ви препоръчвам книгата “Господари на света?”, където подробно е обяснена цялата технология на сатанизирането и съответно на “миротворческа” намеса.)
Журналистът Томас Л. Фрийдман (обърнете внимание на фамилията) от “Ню Йорк Таймс” призовава към “безмилостна въздушна война” с цел да се “стрие на прах” сръбската нация и чрез бомбардировки да бъде върната в 14-и век! Демократично, нали?!
В същото време в Косово с помощта на западните “цивилизовани” представители, се извърши огромно по своите размери прикриване на албански престъпления – стотици убийства, изнасилвания, отвличания, подпалвания.
Заради това, че осеяха Балканският полуостров с гробове, прокудиха стотици хиляди хора от домовете им, предизвикаха огромни разрушения, отровиха природата, предизвикаха щети за милиарди долари и предизвикаха значителни икономически загуби за страните, които търгуваха с или през Югославия – за тези “изключителни мироопазващи и хуманни заслуги”, президентът П. Стоянов награди с високи български ордени обявените за престъпници от международен съд и цялата прогресивна общественост по света бивш Генерален секретар на НАТО Хавиер Солана и ръководещият агресията над Югославия американският генерал Уесли Кларк, показвайки морално съучастничество в антихуманните им деяния!
Ето какво каза П. Стоянов за терористичния акт в САЩ – “отвратително престъпление срещу устоите на човешката цивилизация”. Защо не се сеща обаче да казва същото, когато умират хиляди невинни хора по света, които не са американци, но са изтребвани от такива или от поддържаните нарочно от САЩ режими на терор?!
Доган – Косово ще стане първата лястовичка на новия световен ред…
Н. Чомски пише за същността на американската демокрация и деянията на световния Терорист номер 1 – “Докато САЩ се справяха във Виетнам с източника на “опасната болест” (т.е. държавите с независимо развитие, които не се подчиняват на диктата на САЩ – бел.авт.), в същото време “предотвратиха” разпространението й, като подкрепиха превратът на Сухарто в Индонезия през 1965 г., разгромяването на филипинската демокрация от Фердинандо Маркос през 1972 г., въвеждането на военно законодателство в Южна Корея и Тайланд и сума други работи.
Превратът на Сухарто в Индонезия през 1965 г. бе особено радостен за Запада, тъй като унищожи единствената масова политическа партия в тази страна. Само за няколко месеца бяха избити около 700 000 души, повечето безимотни селяни.
Целта сега е ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЖЕРТВА САМИЯТ ГЛАВЕН И НАЙ-БЕЗЖАЛОСТЕН ТЕРОРИСТ – САЩ. ЦРУ и САЩ сами създават демоните, които после започват да гонят. Осама Бин Ладен също е възпитаник на ЦРУ, както и много други, които американците впоследствие започват да нарича “терористи”.
5. Геноцидът и Холокостът над българите – Най-пълна и точна информация за зверствата над българския народ ще намерите тук : http://star05.net/ebooks/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/georgi.voinov-genocidut.i.holokosta.nad.bg.pdf

Флуорирането на питейната вода

Предозирането с флуориди може да причини тежки увреждания на организма — флуороза, като границата между предполагаемата полезна концентрация и рисковата е твърде тясна. Допълнителният прием на флуориди следва да бъде съобразен с индивидуалните потребности на всеки човек.
Разглеждано като прибавяне на медикамент към питейната вода, флуорирането лишава гражданите от право на избор, както и от достъп до чиста питейна вода — без вещества, използвани за лечението или профилактиката на определени групи от населението.
Повече от 99% от добавените към питейната вода флуориди се изхвърлят обратно с отходните води, което води до сериозно екологично замърсяване.
Населението има ежедневен достъп до множество продукти с повишено съдържание на флуориди — бутилирани минерални води, пасти за зъби, флуорни таблетки, флуорирано мляко и др. На практика приемането на препоръчителната дневна доза флуориди се извършва и без нуждата от флуориране на питейната вода.
Флуоридите са изключително токсични съединения, които водят до различни по тежест и многобройни поражения в човешкия и животинския организъм, и това е известно още от 30-те години на ХХ в.
Потъпква се свободата на индивида да избира своето лечение и профилактика, без предварително да е бил правдиво информиран, и се нарушава „Конвенцията за правата на човека и биомедицината”, установена от Съвета на Европа и ратифицирана от Република България на 23.04.2003 г.
В Европа питейната вода не се флуорира и флуорирането отдавна е отхвърлено като вредна и неефективна протективна мярка.
Пропагандирането на теорията за „флуорната профилактика” не се базира на независими медицински изследвания, а идеята е родена в лабораториите на индустрията, за да се защитават определени фирмени интереси, като за целта се премълчават и укриват всички многобройни и тежки вредни ефекти върху здравето, нанасяни от флуоридите и по този начин се избягват огромните обезщетения, които би трябвало да се изплащат на пострадалите.
Не съществуват никакви независими изследвания, които да потвърждават нарочно поддържаната теория, че приемането на флуориди намалява честотата на кариеса при децата. Установено е, че честотата на кариеса в области, където водата не се флуорира, е същата и дори е по-малка от тази във флуорираните райони.
Отравянето на питейната вода с флуориди означава, че не само водата, която приемате, но и всичко, което готвите и купувате сготвено или в течен вид от магазините – сокове и др., ще е приготвено с вода, съдържаща тези химикали, и че дозите, които ще поглъщате вие и вашите деца, ще бъдат много по-големи от тези, които ви пробутват като „необходими”. Да се има предвид, че кожата абсорбира флуоридите и при къпане допълнително в организмът ви ще навлизат още от тези токсини.
Проучванията на учени от различни страни показват, че прилагането на флуориди води до намаляване на интелигентността и потискат волята на човек да се съпротивлява на тиранията.
Присъствието на флуориди във водата увеличава токсичността и на други силно отровни елементи и съединения като като олово, арсен, серен двуокис и т.н.
12. Това, което се обявява като „официално”, не винаги е в полза на обществото, а нерядко е продиктувано от интересите на определни групи, които осигуряват налагането на собствените си планове чрез манипулация, лобиране и използването на продажни съвести или недобре информирани професионалисти, политици и граждани.
Още през октомври 1944 г. специализираното издание на Американската медицинска асоциация (JAMA) публикува в уводната статия на броя следното: „Ние знаем, че използването на вода, в която има от 1,2 до 3 ppm флуориди, предизвиква такива проблеми в развитието на костите като остеосклероза, спондилит и остеопетроза, а също така и гуша, затова не можем да си позволим риска за предизвикваме подобни сериозни системни заболявания, прилагайки една съмнителна процедура, която уж има за цел да предоврати появата на физически недостатъци по зъбите (кариес).”
Аспартам
Аспартамът е изкуствено получен подсладител (заместител на захарта). Представлява дипептид на аминокиселините аспарагинова киселина и фенилаланин. Открит е през 1965 година от Джеймс М. Шлатер.
Интензивните подсладители като аспартам, ацесулфам К и захарин на практика не снабдяват организма с калории и са главно използвани в диетични продукти. Точно тези интензивни подсладители предизвикаха в последно време нежелани реакции и са причина за безпокойство.

Аспартамовите субститути на захарта предизвикват притеснителни симптоми, които варират от загуба на паметта до мозъчни тумори и въпреки че Американската асоциация за храни и лекарства (FDA) го определя като “безвредна” добавка,аспартамът е една от най-опасните субстанции пробутана на нищо неподозиращото общество.
Аспартамът е интензивен подсладител, около 200 пъти по-сладък от захарта. Използва се по света в продукти от типа на софт напитките и нискокалоричните продукти от 1974. Одобрен за използване за пръв път във Великобритания през 1982г. Познат е под името Нутра Суит (NutraSweet), аспартам или Е951.

Въпреки, че е широко използван,  75% от нежеланите реакции към хранителни добавки, които са били докладвани на FDA са свързани аспартам. Тези реакции включват:  главоболие / мигрена, световъртеж, гърчове, гадене, мускулни спазми, наддаване на тегло, обриви, депресия, умора, раздразнителност, тахикардия, проблеми със зрението, затруднено дишане, паник атаки, световъртеж, загуба на паметта и болки в ставите.

Приема се още, че някои хронични заболявания, може да се задействат или влошат от приемането на аспартам. Пример: мозъчни тумори, множествена склероза, епилепсия, болести на Паркинсон и Алцхаймер, дефекти по рождение, диабет и т.н.
Рак на мозъка – в две годишно проучване 12 от 320 опитни мишки хранени с аспартам, редом с нормално получената храна, развиват мозъчен тумор, докато от контролната група не се наблюдава подобно развитие. Др. Адриан Грос, токсиколог към FDA свидетелства пред Американския Конгрес че аспартама причинява мозъчни тумори, но FDA прекъсва изследването му с довода че е недостатъчно. След като аспартамът е пуснат като безопасен за консумация, появата на мозъчни тумори в хората над 65г. се увеличава с 67%  (1973-1990).
Диабет – Според изследване на Х.Дж. Робъртс, специалист по диабет и член на Американската асоциация по диабет, аспартамът води до:
- ускоряване на симптомите на диабет;
- намалява диабетичния контрол про болни от диабет, които са на инсулин или на пер-орални лекарства.
- води до влошаване на други усложнения, като например ретинопатия, катаракт, невропатия и гастропарезия;
- предизвиква конвулсии (реакция с инсулин);
Емоционални нарушения – едно скорошно проучване на д-р Уолтън показа голямо увеличение на сериозните симптоми при хора, употребяващи аспартам.
Епилепсия – Американската авиация пуска публикации с предупреждения за консумацията на NutraSweet, след отчитане на увеличаване на спонтанните припадъци сред пилотите. Това бе потвърдено от изследване от д-р Уайсман през 1969 след като 5 от 7 кърмачета примати,  започнали да страдат от внезапни припадъци след употребата на аспартам.

Продукти на българския пазар, които съдържат АСПАРТАМ или Е951:
1. Coca-Cola Light;
2. Газирана вода “Горна Баня” със свеж дъх на лимон;
3. Mентови дражета “Fisherman´s Friends;
4. Дъвки “Orbit“;
5. Дражета и дъвки “Mentos“;
6. Разтворими напитки “Танг” и “Степ“;
7. Дражета, бонбони и дъвки “Winterfresh“;
8. Диетични вафли “Стокси”.  Производител “Стокси” ООД гр. Стара Загора. (в коментарите под статията има и снимка, благодарим!)
9. Бонбони “Orbit Drops“;
10. Coca-Cola Blak;
11. Бонбони за гърло “Propolki”/”Прополки”;
12. Лимонада Мания;
13. Напиткa Дерби;
14. Енергийна напитка Pitbull;
15. Енергийна напитка Bulldog;
16. Плодова напитка “Party”;
17. Дъвки “Витаголд” / “Vitagold”;
18. Боза “Бомакс”;
19. Кока кола към суб-марката на Billa – Clever;
20. Лекарствен препарат (перорален разтвор) VOLTFAST;
21. Детски мултивитамини „Марсианци“;
22. Пепси кола лайт, Pepsi Cola light;
23. Плодова напитка “COSTA” с вкус на касис;
24. Серия газирани напитки лайт (light) на Флорина (Florina):

Теория на здравната конспирация

Появата на смъртоносния свински грип отново напомни за старата и изпитана рецепта – лекарства има, но ваксина не
Стана ясно, че известната швейцарска компания за лекарства Roche – производител на тамифлу, работи в тясно сътрудничество със Световната здравна организация (СЗО), за да направят медикамента по-широко достъпен, съобщава Ройтерс. Говорител на Roche е добавил, че фирмата е затрупана с поръчки. Колкото до разработването на универсална ваксина, обичайно периодът между изготвянето и пакетирането на продукта отнема месеци.
Свинският грип измислен за пари. Не е имало пандемия, ваксината ненужна.
Истерията и страхът, свързани с щама на свинския грип H1N1, би­ли създадени изкустве­но от Световната здрав­на организация. Тя на­рочно всявала паника у гражданите, а натиск за целия сценарий идвал от’ големи фармацев­тични компании, произ­водители на ваксини и антивирусни лекарства
Главните действащи лица в измамата със свинския грип са Све­товната здравна орга­низация, агенциите на Европейския съюз и на­ционалните правителс­тва
Имунизациите са били „лечение с плацебо” (б.р. химически разтвор или хапче, което не леку­ва, а само симулира тера­певтично действие).
Целта е да се нагнети страх, за да може фармацевтичните компании да печелят повече от продажбата на Ваксини, твърди специалистът по хомеопатия “ВИРУСИТЕ на птичи и свински грип са реални, но пандемията е напълно измислена.
Целта на тази кампания е да се създаде страхова невроза у населението и правителствата и след това да се продават лекарства. Всичко е за пари. За много пари”
Истерията “Свински грип” накара по-големите и богати страни да правят гигантски поръчки на тамифлу. Държави като Франция и Германия се презапасяват панически. Според Гълъбов правителствата са подведени. - Д-р Атанас Гълъбов
А цирка, който се разиграва с недостига на “лекарства” за онкоболни у нас също не е случаен. Той се разиграва с единствената цел да демонстрира грубата сила на Рокфелер и да покаже нашата беззащитност. През годините редица учени и лекари са откривали начини за лечение на това заболяване. Всички техни открития обаче са унищожавани,защото печалбите ще престанат. Само в САЩ онкоболните са няколко милиона души, като “лечението” на всеки от тях струва 300 000 долара годишно. Отделно правителството отделя ежегодно над 2 милиарда долара за откриването на лекарство срещу рака. Всички тези пари отиват директно в ръцете на Рокфелер. При това положение кога мислите, че той ще оповестено откритието на такова лекарство? Отговорът е- никога !
СПИН – Двама германски лекари – Яков Сегал и Роналд Демлов твърдят, че появяването на вируса съвпада точно по време с откриването на биологичната американска лаборатория, наречена Р-4, помещаваща се във Форд Дитрих. Известният британски специалист в областта на СПИН-а проф. Питър Кернов също приема теорията, че вирусът е създаден изкуствено.
Д-р Вилхелм Кембел Дъглас: в декларация, озаглавена “Кой уби Африка?”, отговаря: Световната здравна организация уби Африка с вируса СПИН. Много провокиращо и смело изявление, но правдоподобно.
Д-р Дъглас заявява: “Мога да ви уверя, че създаването и изпускането на този вирус не е никаква случайност. Това беше хладнокръвен успешен опит да се създаде убийствен вирус, изпробван след това в Африка. Толкова успешен, че голяма част от населението на Централна Африка е може би ликвидирана – милиони умрели в срок от три до пет години. Това не беше случайно. То беше обмислено”.
-       африканската епидемия се причинява от ваксината против едра шарка (вариола), в която е бил поставен вирусът на СПИН.
За  по-пълна и ясна информация се препоръчва книгата на Д-р Атанас Гълъбов – Световната конспирация срещу здравето

Израел

Официалната политика на израелското правителство е антисафардиско. Този вид расизъм фактически разделя израелския народ. В кафенета и ресторанти един евреин ешкенази няма право да седне на масата на евреи сафардици от Мароко или другаде. И обрат-ното. В такива случаи полицията те арестува и по една случайност можеш да избегнеш боя.
Озлоблението стига дотам, че много често можете да чуете един сафардик да каже на един европейски евреин ешкенази: “Хитлер не е убил достатъчно от вас, копелета.
Повечето от евреите са атеисти. Това, че те са религиозни хора, е само мит, такъв, какъвто е, че евреите са една раса. По безспорен начин е доказано, че сафардите нямат нищо общо с ешкеназите.
Сафарди – евреи, които са кръвни братя с арабите
Ешкенази – европейските евреи
На конгреса в Базел, Швейцария, през 1897 г. се взима решение да се основе новата еврейска държава на палестинска земя. По това време там са живяли много малко евреи, и то изключително сафарди, които са кръвни братя с арабите. От столетия по-между си те са живяли в пълен мир и разбирателство. След решението на конгреса европейските евреи ешкенази с помощта на Ротшилдови започват да купуват зеки и въобще имоти, където намерят. Към 1920 г. те притежават само 2% от Палестина. През 1948 г., когато Израел се обявява за държава, тя притежава не повече от 6%. С идването на европейските евреи ешкенази земята става недостатъчна, тъй като арабите отказват да продават ловече. Това довежда евреите до нова тактика — тероризма. На 9 април 1948, г. две терористични групи — Иргун и Звездата, атакуват и убиват около 250 мъже, жени и деца в селото Deir Jassin 32.
През тези няколко месеца на терор около 300 000 палестинци християни и мюсюлмани са били насилени да напуснат домовете си или са били избити от терористичните групи, сформирани от европейски евреи комунисти, които по-късно стават управляващият елит на държавата Израел.
През Втората световна война ционистите сътрудничеха на нацистите, като им доставяха ниската класа евреи в концентрационните лагери.
Израел е единствен, който ще поддържа войните в Средния Изток срещу арабите. Тези които притежават Американския федерален резерв, са ционистите банкери.
На 1 Май 1776 г. Адам Вайшоп, йезуит (евреин Фримасон), образува тайна организация — “Илюминати”, с цел превземане на света.
Навремето Хитлер сключи конкорда (съгласие) с папата (който също бе евреин), съгласявайки се в случай, че войната излезе за него сполучлива, папа та да оглави религията в “Нов световен ред”.
Исаак М. Ваиз:
“Масонството е еврейско институт, на който историята, степените, обвиненията, паралелитеи обясненията са еврейски от самото начало до края.”

Ами сега ?

Защо беше водена войната срещу Ирак под претекста, че разработва оръжия за масово унищожение без инспекторите да бяха открили и най-малки доказателства за това? Защо отново беше обявена отделна личност за заплаха на световния мир- този път Саддам Хюсеин, като целта отново бе същата- смяна управлението на втората в света държава производителка на петрол? Няма да бъдем изненадани, ако скоро не започне манипулиране на общественото мнение за необходимостта от война и срещу други държави, “застрашаващи” световния мир. – замислете се върху положението в Либия в момента и начинът по, който се приема Кадафи. Като стана въпрос за Либия, знаете ли другата основна причина за състоянието на Либия до този момент ? Отговорът е „Великата изкуствена река” – най-грандиозен проект на века, наричан от някои “осмото чудо на света”. Тази огромна изкуствена река ще има огромно значение не само за страната, а и за цяла Северна Африка.
Преди 1960г. Либия получаваше сладководна вода чрез обезсоляването на морска вода или от отделни кладенци. Но обезсолената морска вода или такава от подпочвени кладенци в близост до Средиземно море не ставаше за пиене. Вода за напояване също липсваше.
В Либия нямаше опозиция, нямаше вътрешни политически сили или други органицации, които да предизвикат бунтовете. Всичко беше планирано много по-рано в кабинетите на МИ6 и ЦРУ, като дадоха право на своя “конкурент”- френските тайни служби да планират първия удар срещу Либия, знаейки съвсем ясно, че френския президент Никола Саркози беше щедро финансиран в президентските избори от своя либийски колега Муамар Кадафи.
Проекта “Великата изкуствена река”, като най-големия проект за пренос на вода провеждан някога, е описан като ”осмото чудо на света”. Той пренася повече от пет милиона кубични метра вода на ден през пустинята до крайбрежните райони, като значително увеличава размера на обработваемата земя. Общата стойност на мащабния проект е над 25 милиарда щатски долара.
Затова и според редица анализатори, войната в Либия за слагане ръка върху това огромно богатство ще бъде ожесточена и придружена с хиляди жертви.

Допълнителни източници:

Георги Георгиев – Новият световен ред под знака на 666 : http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/georgi.georgiev-n.w.o.pod.znaka.na.666.pdf
През 2000г в България излиза първият брой на вестник „Матрицата”, много добре оформен и с изключително подробна информация за всичко говорено досега. Безплатно могат да бъдат прочетени броеве: 1,2,3 и 4. Ето линкове към тях:
http://star05.net/ebooks/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/matrix.1.pdf – Брой 1
http://star05.net/ebooks/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/matrix.2.pdf – Брой 2
http://star05.net/ebooks/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/matrix.3.pdf – Брой 3
http://star05.net/ebooks/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/matrix.4.pdf – Брой 4
Никола Николов – Новият ред - http://star05.net/ebooks/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/Nikola.Nikolov-Noviat.red.pdf
Никола Николов – Световната конспирация - http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/nikola.nikolov-svetovnata.konspiracia.pdf
Никола Николов – Световната конспирация 2 - http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/Nikola.Nikolov-Svetovnata.konspiracia.2.pdf
Никола Николов – Светът под микроскоп - http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/nikola.nikolov-svetat.pod.mikroskop.pdf
Никола Николов – Тайните протоколи - http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/nikola.nikolov-tainite.protokoli.pdf
Самюъл Хънтигтън – Сблъсъкът на цивилизациите и преобразуването на световния ред - http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/samiuyl.hyntingtyn-sblysykyt.na.civilizaciite.pdf
Ян Ван Хелсинг – Не пипай тази книга! - http://star05.net/e-books/obshtestveni.nauki/conspiracy.ufo/Jan.Van.Helsing-ne.pipai.tazi.kniga.pdf
До тази книга определено трябва да се докоснете !

Източник: http://nobandage.wordpress.com/2011/03/29/12/