събота, 11 май 2013 г.

Докторът, който отрече антибиотиците


Д-р Михайлов отдавна залага на даровете на природата и е обявил война на антибиотиците

Д-р Атанас Михайлов

Д-р Атанас Михайлов

Преди 20 години д-р Атанас Михайлов се разболява тежко от бронхопневмония. Шансовете му да оцелее са малки. От онова време си е запазил една снимка на белите дробове и когато я покаже на специалист по белодробните заболявания, той винаги задава въпроса: “Този човек от снимката жив ли е?” А как д-р Михайлов сам се излекувал от това тежко заболяване? Ето как самият той си спомня онзи период от живота си: “Редувах компреси от извара в тензух или хасе върху възпаленото място и забравих за болестта. След деветте компреса, които направих за три дни, болестта си отиде...”

Толкова много случаи има от практиката си, които ще помни цял живот. Така например малката Гергана от Мездра. Веднага след раждането си детето започва да образува тумори по дясното краче. Диагнозата е повече от странна и страшна - “Рабдомиосарком”. Преди да попадне при д-р Михайлов, детето има три неуспешни операции. И той започва да я лекува. Може да прозвучи много странно, но докторът започва да налага туморите на детето с хума, подсилена с домашен ябълков оцет. Освен това му прави специална противоракова програма с билки от Русия, Индия и Непал. След няколко месеца детето вече не образува тумори.

Д-р Михайлов има сериозни успехи и при лечението с... вода. Много от тайните за водолечението е научил от пастор Себастиян Кнайп, чиято книга, издадена през 1884 г., му попада случайно. Освен това докторът-хомеопат не престава да се рови в немската литература и да изучава тайните на производството на билкови препарати. Той вярва, че при лечението с билки може да постигне много.

Според него времето за прочистване на организма от токсини е от 4 часа сутринта до обяд и през това време той трябва да бъде подпомогнат, за да си свърши добре работата.

Д-р Михайлов има и много бебета, които са се родили, след като е използвал билките бабини зъби, магарешки трън и пчелен прашец. След тях са и три македончета. А с разделно хранене и прополис лекува безсънието и паническите разстройства, простуди и възпаления. Хем евтино, хем безвредно. И в това е предимството на природолечението, категоричен е д-р Михайлов.

Източник: http://www.blitz.bg/article/30129