сряда, 3 април 2013 г.

УНИКАЛНО ИЗОБРЕТЕНИЕ на БЪЛГАРИН

Инженер Никола Цеков направи УНИКАЛНО ИЗОБРЕТЕНИЕ на нискотемпературен двигател, това революционно откритие ще СПАСИ ЗЕМЯТА

УНИКАЛНО ИЗОБРЕТЕНИЕ на БЪЛГАРИН спаси ЗЕМЯТА! Нашият инженер Никола Цеков постави нова ера в технологичното развитие на човечеството, съобщава сайтът Чудеса.
Той вече патентова разработката си на първия по рода си нискотемпературен двигател, който ще намали главоломно използването на полезните изкопаеми и ще помогне за съхраняването на природата и оцеляването на планетата ни.
Никола Цеков
Инж. Никола Цеков
Изобретението работи на принципа на разширяването на газа фреон при загряване. Той превръща топлинната енергия в електрическа или механична и за първи път в човешката история използва нискотемпературен източник.
Българинът работи по създаването на двигателя от 7 години и вече е създал 15 модела. Заедно със своя колега Ради Лишков в момента разработва промишлен вариант, който ще бъде готов до 2 месеца.
С това уникално изобретение инженерът се нарежда в челните редици на науката, подобно на друг велик българин – Джон Атанасов, който създаде първия компютър.