четвъртък, 6 юни 2013 г.

Енергията в Босненските пирамиди е свръхздравословна

Енергията в Босненските пирамиди е свръхздравословна
Енергията, която е била измерена в Босненските пирамиди, няма еквивалент в майката природа. Това съобщи Валентина Димитрова пред БНТ. Учените са на мнение, че пирамидите са били направени от хора, а не са природен феномен. Това е потвърдено от проучванията на множество археолози и архитекти.
Босненските пирамиди се намират на 580 километра от София. Уникалният археологически обект доказано е най-древният в света, а пирамидите са и най-големите. Долината на пирамидите е открита от проф. Семир Османагич. В тях има галерии с дължина около 10 километра, в които температурата е постоянна. Изследвания показали, че нивото на отрицателните йони е десет пъти по-високо от нормалното, което е свръхздравословна атмосфера.
Откривателят на Босненските пирамиди твърди, че те са на повече от 25 000 години. Според Османагич пирамидите са създадени за живите, а не за мъртвите, тъй като действат като енергийни машини.
“Намираме следи и символи, но това не е азбука. Това са енергийни символи и ние трябва да ги разберем. Тези мегалитни сфери са винаги разположени над подводно течение, водата се движи – движи се и енергията, така че те са свързани с енергията. Намерихме бетонни блокове, имаме пирамидната форма, десетки километри от тунели, не сме намирали кости и това не е странно”, допълни професорът.

Източник: http://sun-bg.com/6257/energiyata-v-bosnenskite-piramidi-e-svrahzdravoslovna/#.UbDKgqz59w1