четвъртък, 6 юни 2013 г.

Зомбираха Елцин, зомбират и нас

Съвременният човек на XXI век е уверен, че в условията на демокрация самостоятелно мисли и приема решения, осъзнато участва в демонстрации, купува една или друга стока...
Но бившият сътрудник на КГБ и охрана на първия руски президент Борис Елцин Юрий Малин е на мнение, че днес човекът е по-зомбиран от когато и да било. Според Малин днес в главите ни бъка от чужда намеса - нискочестотни излъчватели, психогенератори, невролингвистични програмирания, вредни лъчения, хипноза и куп други технологии. Именно те са способни да управляват поведението на хората, влизайки в душите им.
Юрий Малин е възпитаник на факултета по автоматика и телемеханика на Московския енергетичен институт и на факултета по биомедицина на Висшето техническо училище “Бауман”. Специалист е по високи технологии в областта на управлението на човешкото съзнание.
Малин е бивш сътрудник на КГБ и консултант на Федералната служба за охрана по времето на Елцин. Пред “Труд” той разкрива как са въздействали психологически на Елцин и с какви психотронни оръжия зомбират днес съзнанието ни.
- Г-н Малин, в коя област се консултираше с вас Федералната служба за охрана (ФСО) на Елцин?
- По времето на Борис Елцин имаше специално подразделение на ФСО, което се занимаваше с нетрадиционните технологии по управление на съзнанието. Аз бях негов сътрудник. Защитавахме президента от “уроки”. Повод за създаване на нашата структура беше скандалът, когато в кабинета на Елцин откриха уж подслушвателна апаратура. Оказа се не микрофон, а антена. Тя е била поставена, за да се въздейства на Елцин с помощта на нискочестотно излъчване.
- Значи първият руски президент е бил обект на психологическо въздействие?
- Понякога странното му и неадекватно поведение се дължеше именно на подобно външно въздействие. Всички помнят, когато Елцин при визитата си в Германия по повод извеждането на руските войски изпълни песента “Калинка-Малинка” и дори дирижира оркестъра. Това е типичен пример за зомбиране.
- Вашият отдел се е занимавал и с кремълските екстрасенси...
- Една от задачите ми бе работата с екстрасенсите. Аз проверявах техните способности и подбирах най-подходящите. В резултат се получи група от 10 души с изключително силни способности. Тези хора дистанционно “зареждаха” Елцин с енергия, поддържаха отслабналото му здраве, защитаваха го от магии. Под наш контрол бяха всички нови разработки, които можеха да въздействат върху състоянието на човека. Например биоенергогенераторът. Лъчението на този уред бе способно да порази човешки органи, най-вече сърцето.
- Да се върнем на антената в кабинета на Елцин! Вие сте категоричен, че съществува апаратура, която управлява психиката и здравето на човека?
- В началото на 90-те години у нас бяхме свидетели на бум на подобни технологии. Върху създаването на такива уреди работеха над 20 научни института. Тяхната работа се координираше от Центъра за нетрадиционни технологии при Генералния комитет за научни технологии на СССР.
- Т. е . психотронните оръжия отдавна не са мит, а реалност?
- Вече споменах за биоенергогенератора - той въздейства на човека поетапно - първо човек изпитва слабост, след това престава да мисли логически, и в крайна сметка се поразяват всички органи.
Покойният военен хипнотизатор Иван Качалин навремето регистрира своя апарат “Радиохипноза”, управляващ хора с помощта на микровълнови излъчвания на разстояние от 50 км. Той може не само да управлява противника от голямо разстояние, но и да предизвиква изменения в организма, включително и мутации на клетките.
- Навярно и в битката кой да контролира масовото съзнание кипи надпревара между Русия и САЩ?
- Информация, че САЩ ще качат подобни технологии в Космоса под формата на спътници, се появи още преди 15 г. Но никой не знае дали тези планове са реализирани. Всичките програми за космически войни, субсидирани от американското правителство, бяха отвличащ елемент. Всъщност се разработваха системи за влияние върху човешката психика. Какъв е смисълът да се унищожават военни комплекси или здания, когато далеч по-просто е да контролираш съзнанието на хората. Процесите в света се ръководят от определен кръг хора, които знаят каква е перспективата и знаят как да контролират масовото съзнание.
- Обяснете механизма на масовото зомбиране! Излиза, че нявсякъде са поставени психогенератори, които диктуват нашите постъпки?
- Всеки човешки орган има определена честота на излъчване. Когато на същите тези честоти се включат електромагнитни излъчвания, то честотният режим на определен орган се нарушава и излиза от строя. Но психогенераторите са крайна мярка. Основно това е влиянието на рекламата, средствата за масова информация. Ето прост пример - защо нашите национали по футбол губят мач? Неправилно избран спонсор. На фланелките на всеки футболист има логотип на този спонсор, който се възприема негативно от публиката. И така всички зрители на мача мислят негативно за спонсора и обръщат хода на играта в полза на противника. Друг пример - музиката, която пускат в големите магазини, така действа на хората, че те често правят необмислени и безполезни покупки.
- Възможно ли е така се да програмира човек, че да се създаде идеалният войник?
- Човек може да бъде програмиран да извърши самоубийство, или убийство и след това да изпадне в пълна амнезия. На митингите напримерораторът говори и цялата тълпа започва да действа като един. Това също е зомбиране. Повечето велики политици са били екстрасенси от високо ниво - Ленин, Хитлер, Фидел Кастро.
Човек е подложен на програмиране от най-ранно детство, още от първи клас - обясняват ни, че когато влиза учителят, трябва да станем. И вече при всяко влизане на учителя децата автоматически, без да се замислят, стават.
- От думите ви излиза, че всички масови вълнения, особено от последните 20 г. - митинги, нежни революции, не са били спонтанен акт, а добре ръководен сценарий?
- Това е безспорен факт. За вълненията в Украйна някои хора знаеха четири месеца преди това. Съвременните психотронни оръжия позволяват да се предизвикват и контролират подобни народни вълнения, използвани за политически цели. Тези, които знаят как, много умело използват енергията на масовото съзнание. Помнете, че в този свят случайности няма. Всичко е закономерно.
Халката на лявата ръка, часовникът - на дясната
Нашите пръсти са своеобразни антени, които приемат сигнали от Космоса, казва г-н Малин.
По думите му безименният пръст на дясната ръка отговаря за сексуалността и детеродните функции на човека. Слагайки на него сватбена халка, тя предизвиква “смущения” и влияе негативно на половата активност на хората. Католиците неслучайно носят халката на лявата си ръка.
Чрез лявата ръка пък преминава т. нар. сърдечен меридиан. Носейки часовник с метална каишка, се образува затворен кръг, който силно намалява енергетиката на сърдечния мускул. Затова носете или часовник с кожена каишка, или го преместете на дясната си ръка, съветва ученият. И напомня, че руският премиер Владимир Путин неслучайно носи часовника именно на дясната си ръка.

Източник: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=303221