четвъртък, 6 юни 2013 г.

Кремъл чакал 12 години извънземни

На 17 юни 1991 г. сутринта министърът на отбраната на СССР маршал Дмитрий Язов получава от Кремъл пакет със свръхсекретен документ с резолюция “Съгласен” лично от генералния секретар на КПСС Михаил Горбачов. Маршалът вдига телефона и произнася единствено: “Действайте!”, след което напрегнато започва да чака.
Министърът не е единствен, който цял ден нервно се разхожда из кабинета си. В Кремъл, в Генералния щаб и в командването на ПВО напрежението е не по-малко. Все пак в ход е една от най-секретните операции на перестройката, за която знаят само шепа хора в Москва. Евентуалният й успех може да донесе световна слава на залязващия Горбачов и СССР, а на участниците в нея - звезди по пагоните и ордени по гърдите. Провалът - решетки.
Операцията се ръководи от генерал Алексей Савин, командир на тайнствената военна част № 10003 на Генщаба. Заедно с него в операцията са привлечени физик, астроном, куп апаратура и екстрасенс - Марк Мелхикер.
Двата хеликоптера на групата кацат в пустинята Къзълкум, на около 40 км северно от град Зарафшан, Узбекистан. Мисията е толкова секретна, че дори си няма име, но пък си има ясна цел: осъществяването на контакт с извънземни. И онова “Съгласен” на Горбачов е върху искане да се изключи ПВО в района, за да не попречи на контакта. Изключват я.
Нощното чакане в пустинята е безрезултатно, но то бележи възхода на Савин и превръщането му в контактьор № 1 с извънземните в СССР и Русия. Поделение 10003 е обгърнато в тайнственост, из Москва шетат контактьори с пагони, част от политическия елит почва да се доверява напълно на космическата диагностика и информацията, идваща отгоре. И така 12 г.
Началото
Иначе всичко започва през 1987 г. Тогава Политбюро е залято от писма на екстрасенси и изобретатели, които предлагат да решат всички проблеми на страната. Като се започне от рекордно увеличаване на реколтата, технологичен бум в промишлеността и се стигне до откриването на изчезнали хора, кораби, самолети, съкровища, лечение на всички нелечими болести. Изобщо пълен комунизъм.
А в ръководствата на спецслужбите решават да създадат общ център, който да контролира всички разработки в сферата на нетрадиционните технологии, екстрасенсите и парапсихологията. Центърът е наречен “Отдел за приложни изследвания”, оформен е като военна част №10003 - с мощно финансиране, голям щат и куп екзотични разработки и се ръководи от Алексей Савин.
Щабквартирата на 10003 в сградата на “Фрунзенская” се превръща в център за търсене на нови видове оръжие, за обучение на военни екстрасенси, експерти в дистанционно виждане, както и за противодействие на противниковите псивойни от американската програма “Стар гейтс”.
А скоро и в подготовка на контактьори с извънземни.
Първата стъпка е нощната мисия в пустинята Къзълкум. После Савин открива формула как да се влиза в контакт с други цивилизации без хипноза, подбира в дълбока секретност екип от 12 души и започва да обучава хората си. Осем началници на Генералния щаб напълно се доверяват на думите му и демонстрираните резултати. Скоро 10003 е преобразувано в 13-ото управление, финансирането е богато, щатът - увеличен двойно, а Савин получава втора генералска звезда.
Москва и Московска област са разделени на квадранти, за всеки един от които отговаря определен контактьор със специфични познания. Първият контакт е през 1993 г. След първата среща тайнствеността обгръща още повече отдела, достъпът до него е напълно изключен, а какво става там, знае само началникът на Генералния щаб, но не и министърът на отбраната. Единият е виждал НЛО, другият - не.
Въпроси към “другите”
Хората на Савин по телепатичен път задават на извънземните въпроси и получават отговори. Общо 520 въпроса и 520 отговора в няколко раздела. Основно философски диалози, защото Савин се заема и със задачата да създаде нова философия за устройството на света.
Питат извънземните и за по-земни неща, защото космическата диагностика и лечение заемат важно място в имиджа на 13-ото управление. Към услугите и съветите на Савин прибягват редица известни личности - от генералитета, политиката и от шоу бизнеса, които екипът на Савин лекува с помощта на комплекса на д-р Фол и обучени оператори.
Какви са резултатите от намесата им, не е ясно. Но кой ще си признае, че се е изложил например?
13-ото управление разширява своята дейност, обгръщайки я още повече в мъгла и допълнително финансиране. Савин получава пълен достъп и право да действа във военните болници, Института за авиационна и космическа медицина, институтите на Медицинската академия - за нормална физиология и т.н. Който смята, че Савин и хората му са единствените, които търсят извънземни, хора със свръхестествени възможности и се занимават с изследвания на границата между психологията, парапсихологията и техниката, дълбоко се лъже.
Контактьори, я елате при нас!
Военното министерство се сдобива със секретна лаборатория за космическо прогнозиране с ръководител капитан първи ранг Александър Бузинов. Поделение № 62728 на ГРУ край Санкт Петербург пък е залято с информации за НЛО, а броят на контактьорите с извънземни в Русия достига 7000!
В Генералния щаб Виктор Леонтиев разработва методика за дистанционен контрол върху състоянието на ядрените обекти с използване на специално подготвени от него екстрасенси. Леонтиев е главно действащо лице и в изследванията в Долината на смъртта в Якутия - в района на река Вилюя, обгърнат от легенди за тайна база на извънземни на Земята. Там спецслужбите търсят послания от Космоса и... знания.
В района на Черно море военните обучават делфини за свои цели, но програмата “Брат” трябва да доведе всъщност до интелектуален контакт с подводната цивилизация. Една от задачите, които се поставят пред делфините, е управлението на ресурсите на Световния океан в полза на съветската икономика.
Двадесетина института пък се опитват да открият практичен начин да се влияе върху психиката на човека, което някои наричат психотронно оръжие.
В далечно Перу десет години биолаборатория на Академията на науките с ръководител човек от външно разузнаване, днес преуспял бизнесмен и политтехнолог, търси нови биологични видове и пътят към всеобщото щастие.
Там някъде край Мачу Пикчу имало три коридора за контакт. Нищо че по същото време КГБ вече е предал цялата документация за НЛО на председателя на Уфологичната асоциация космонавта Попович.
Комитетът е лаконичен: “КГБ не се занимава със системно събиране и анализ на информации за анормални явления” Сензация не се получава, но ключът е в думичката “системно”.
В науката се появява ново направление - ноокосмология. Най-общо казано, изследват се взаимовръзките в цялата Вселена и получаването на информация от Космоса. В четири военни академии на Министерството на отбраната и една на МВР са организирани факултативни курсове за практическо усвояване на основните идеи на ноокосмологията. За една година през курсовете преминават над 100 военни.
С края на епохата “Елцин” изчезва и космическото направление в Кремъл, маговете са пенсионирани, институтите - близо 20, закрити. Поделение 10003 обаче е толкова засекретено, че доживява чак до 2003 г., когато експериментът свършва.
*Авторът направи филм “Извънземни в Кремъл”

Източник: http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=627229