вторник, 4 юни 2013 г.

ЧЕТЕТЕ!!! Българското писмо, което унизи цяла Великобритания!

Ралица Бехар направи на пух и прах британски депутат

Българската студентка Ралица Бехар отговори в отворено писмо на британския депутат Найджъл Фараги, който отправи много обидни думи по адрес на българския народ и България. Ралица, която е учила в Единбург, не смята, че българските емигранти отнемат работните места на британците, както твърди депутатът. Нещо повече, Бехар счита, че именно благодарение на евтината работна ръка на българи и румънци много от фирмите на Острова оцеляват. Студентката определя българския труд като помагащ на британската икономика, а не пречещ. Повечето от работните места, заети от източноевропейци, не са желани от британските поданици, тъй като там заплащането не е високо, казва младото момиче.

Ралица Бехар унизи подобаващо Великобритания в писмо
Освен това, Ралица Бехар пише в своето писмо до депутата на Великобритания, че не е вярно, че българската работна ръка, идваща на Острова, е неквалифицирана, но дори и да е такава, тя също допринася за развитието на британската икономика.
В сутрешния блок на TV7 Бехар заяви, че е реагирала така остро на тези думи на депутата, защото те не са верни и ако ние сами не се защитим, няма кой да го направи. Браво на това момиче, което не се страхува да изпрати писмо чак до британския парламент.
Източник: chudesa.net