от дата: 15.08.2014 г.
Сигурно сте виждали ликьори и различни напитки с цели плодове, които "плуват" в бутилките им. Интересна гледка, със сигурност... Но...
Замисляли ли сте се как са попаднали там през тясното гърло на съда?
Следващите няколко снимки ще отговорят на въпроса как цели плодове се побират в бутилка.
На тях ясно се вижда, че плодовете буквално узряват в тесните съдове.
По този начин се отглеждат цели плантации и овощни градини.
Просто трябва да сложите още малкия неузрял плод в бутилка, която да прикрепите за дървото и да дадете възможност на ябълката или крушата, например, да узреят директно в нея. След това спокойно налейте домашен ликьор или друг алкохол и сте готови.
Източник: http://hranene.framar.bg/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B8/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%B1%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0