неделя, 5 януари 2014 г.

Вижте късмета си според зодията!

384658901276890237690790237697239076907239067902370

Овена да носи злато

Златото е олицетворение на съвършенството и познанието. Великолепно подхожда на Овена – първия от огнените знаци. В Древен Египет златото е било символ надълголетие , а за ацтеките е означавало завръщането на пролетта. В труден момент златния талисман се държи в ръка – може да е пръстен, бижу, монета или слитък.

Телците да носят слон, ще ги защитава от злото

Древните хора са смятали, че слонът защитава от лошите погледи и недоброжелатели и предпазва от злото. Животното стабилизира положението на притежателя си Телец в обществото, помага за натрупване на богатство, помага за разумните решения в бизнеса.

Близнаци, носете амулета си ключ

Представителите на зодия Близнак, трябва да притежават ключ. Близнаци, носете амулета си ключ в чантата си или в десния джоб. Той ще ви помага да извоювате победи. Когато почувствате неразположение, вземете в ръце ключа и го разтрийте, докато не почувствате топлина.

Раците да носят сребърен медальон в форма на полумесец

Луната носи вдъхновение и семейно благополучие. Тя изостря чувствителността и предразполага към нежност Раците. Носете сребърен медальон във вид на полумесец.

Звездата направлява съдбата на Лъвовете

Звездата е олицетворение на реда и успеха. Тя направлява съдбата на Лъвовете . Преди да направят важна крачка, представителите на тази зодия трябва да поискат съвет от амулета си, който може да е във вид на кристално мънисто, някакъв прозрачен камък.

Совата символизира мъдростта на зодия Дева

Совата символизира мъдростта и постоянството на зодия Дева. Имайте за талисманче фигурка във формата на сова, може някакво глинено изображение.

Везните да носят амулет от сърце

Везните имат нужда от амулет сърце . Той символизира жизнените сили, стремежа към успех, разкриване на всевъзможни тайни. Носете го със себе си във форма на медальон, брошка. Материалът, от който е направен амулета не е от значение.

Скорпиони, носете жаба. Тя символизира плодородието и разума

Скорпиони, носете жаба . Тя символизира промяната, плодородието и разума . Носете със себе си фигурка, направена от зелено стъкло или малахит.

Амулетът от бръмбар ще донесе на Стрелците увереност в собствените сили

Бръмбарът помага на зодия Стрелец. Той е емблема на верността и дълголетието . Такъв амулет ще донесе на Стрелците увереност в собствените сили.

Козирогът да носи със себе си костенурка

Козирогът трябва да има костенурка. Направете фигурка на животното от какъвто и да е материал, носете го със себе си особено когато усетите, че силите ви напускат.

Покровителят на Водолея е ангелът

Покровителят на Водолея е ангелът . Носете амулет в тази форма. Подходящо е фигурката да е от порцелан или стъкло.

За Рибите е нужна раковина

За Рибите е нужна раковина. Тя дарява покой и радост. Подчертава силата на знака ви и склонността му да не прави излишни компромиси.

http://pik.bg/

Източник: http://dailyknowledge.eu/%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D1%8A%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%82%D0%B0-%D1%81%D0%B8-%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B7%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0/