сряда, 11 декември 2013 г.

Деница Гаджева: Сидеров може да си позволи да ходи на плаж

Деница Гаджева по телефона за Нова телевизия

"Мога да ви дам снимки как Волен Сидеров е на плажа в България цяло лято. Направени са и 2-3 филма по този въпрос”, заяви депутатката Деница Гаджева пред "Здравей, България!" на Нова ТВ.

Гаджева се разгневи заради въпросите защо депутати от „Атака” са били на плаж в Куба, докато в България се разглежда бюджетът за следващата година.
Снимки от посещението в Куба бяха публикувани от агенция ПИК. На тях се вижда как петима депутати от „Атака” са на плаж в Куба, вместо да обсъждат Бюджет 2014.
"В Куба бяхме на официално посещение. Там се срещнахме с г-жа Йоланда Ферер, която е част от управлението на държавата Куба”, заяви Гаджева.

Запитана дали Йоланда Ферер също е била на плажа, Гаджева заяви: „Волен Сидеров е на плаж. Това е прекрасно. Волен Сидеров може за си позволи да ходи на плаж за разлика от тюлена Борисов, който не може да си го позволи, или от Искра Фидосова, която също не може да си го позволи, просто защото изглежда доста добре за възрастта си”. „Много хора го харесват и ще продължават да го харесват”, заяви Гаджева.

Източник: http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo/gadzheva-siderov-mozhe-da-si-pozvoli-da-hodi-na-plazh-6000509