четвъртък, 16 април 2015 г.

ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ ДЪЛЖИНАТА НА ПРЪСТИТЕ МОЖЕ ДА РАЗКРИЕ МНОГО ЗА ВАШАТА ЛИЧНОСТ !?

Резултат с изображение за дължина показалец безименен

Сравнете дължината на показалеца и безименния пръст и вижте дали характеристиките описани по-долу съвпадат с описанието за вашата личност:

А) Хората, на които безименният пръст е по-дълъг от показалеца, имат много силно излъчване. Неустоимо чаровни са за околните. Те са агресивни, решителни и не е проблем за тях да поемат риск. Професията им обикновено е: служител на закона, инженер, шахматист и са много добри в решаването на кръстословици. Учените са открили, че хората с по-дълъг безименен пръст печелят повече пари.

B) Тези хора се характеризират като напълно самостоятелни с високо самочувствие граничещо с арогантност. Обичат усамотението и да прекарват време сред природата. Те не са от типа хора, които ще предприемат първата стъпка, когато става въпрос за взаимоотношения, но винаги приемат и ценят вниманието, което получават.

C) Това са хора обичащи мира и спокойствието. Не обичат конфликти. Добре организирани, опитват се да угодят на всички. Те се характеризират с факта, че са верни в една връзка, изпълнени с нежност и грижа към своите партньори.

Източник: http://bg.checkonline4you.com/znaete-li-che-dalzhinata-na-prastite-mozhe-da-razkrie-mnogo-za-vashata-lichnost/