вторник, 31 март 2015 г.

Цветан Василев заложил при нотариуси backup-и на Биволъ и NOрешарски



БЕЛГРАД - Банкерът, който яростно кандидатства от месеци за членство в Протестна мрежа, Цветан Василев обяви какво точно е депозирал при нотариуси като застраховка "живот".


Инвестиционният банкер, оглавил по неволя търговска банка, записал кирливите ризи на родното статукво на флашка, правейки backup на сайтовете Биволъ и NOрешарски, които през последните години публикуваха различни разследвания за свързаности, имотни схеми, медийни корпорации и показаха защо държавата ни прилича на кадаиф, чийто захарен сироп е корупцията.


"Ще ги шернат във Facebook всичките им статии, ако стане нещо с мен" - заплашва Василев, който имал и статии от други медии, включвали се в разобличаването на модела КОЙ.


Както е известно, изпадналият в немилост за останалия дял от статуквото банкер, заплаши да изкара кирливите ризи на бившите си приятели, ако го тормозят и заплашват, но пропусна да отбележи, че повечето неща са публична тайна така или иначе.


"И все пак стискаме палци нотариусите да имат повод да покажат какво Василев ни е приготвил" - споделиха хиляди българи, научили как може да се лустрира преходът.

Източник: http://www.nenovinite.com/ne/politika/6902/