неделя, 22 декември 2019 г.

Българската народна музика е ЛЕЧЕБНА. Всяко хоро лекува точно определени болести и ОРГАНИ на тялото. Ето кое хоро какво лекува..

Българската народна музика е ЛЕЧЕБНА. Всяко хоро лекува точно определени болести и ОРГАНИ на тялото. Ето кое хоро какво лекува..

Научете се да играете различни български народни хора и ръченица, научете и децата си, защото българската народна музика ЛЕКУВА.
Ето какво разкрива народната певица Поли Паскова, която изнася лекции за лекуване с българска народна музика.
По време на нашите занимания усвояваме техниките за самолечение чрез народна музика.
България е единствената страна в света, в която има 40 неравноделни такта.
И набивайки хорото на даден такт, ние освен че повдигаме вибрациите на Земята, и лекуваме органите си.

Всяко хоро отговаря за даден орган, като не е нужно да ходим на йога, да се черпим, да се сучем на възли и да си отпушване чакрите.
Тук мога да разкрия малка част от нашите лекции, за да кажем кое хоро какво лекува:
Ганкиното хоро лекува дебелото черво, хайдушкото тонизира сърцето и лимфната система – това хоро работи и в честотата на любовта.
А както знаеш, ни държат в постоянен страх: от новини, от болести, от бедствия, от ада, от икономическата криза. Постоянен страх от нещо. Така си даваме енергията на тъмнината.
Да ти направя едно сравнение: когато човек изпитва любов, той трепти в 50 херца, 150 е безусловната любов (например от майка към дете), 205 херца е саможертвената любов. Хайдушкото хоро повдига вибрациите на любовта, то работи там, където е лимфната система.
Ръченицата също има много важна функция, защото когато я играем, се отделя ендорфин, който е болкоуспокояващ и е 80 пъти по-силен от морфина.
Не е нужно да правим нищо друго, освен да си играем хората и да си пеем песните.

https://istinskiistorii.com/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d0%bc%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%ba%d0%b0-%d0%b5-%d0%bb%d0%b5%d1%87%d0%b5%d0%b1%d0%bd%d0%b0/